Днес станахме свидетели на формирането на една нова безпринципна коалиция.

...
Днес станахме свидетели на формирането на една нова безпринципна коалиция.
Коментари Харесай

Нинова: Днес се формира нова безпринципна коалиция


Днес станахме очевидци на образуването на една нова безпринципна коалиция. Тези хора са обединени само от желанието да се върне остарелия модел на ръководство и продължение на кражбите. Ние се обединихме към концепцията да се спре корупцията, а тези партии нямат безспорни никакви допирни точки към, които да се обединят.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 195
Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия водачът на и министър на стопанската система Корнелия Нинова по мотив днешното премахване на от поста ръководител на Народното събрание, което се случи с гласовете на " ИТН " (ИТН), ДПС, ГЕРБ и " Възраждане ".  

" Мотивите за вота на съмнение са шизофренни. Повечето от тях са против министъра на енергетиката, който е министър на Има Такъв Народ. Сега Има Такъв Народ ще поддържат избор на съмнение против техен министър. Това, в случай че не е шизофренно държание. Всичко това демонстрира, че задачата на тези хора е да спрат измененията и кражбите. Другите претекстове против икономическата политика също са безумнни. Безработицата е намаляла, има стопански растеж и ти внасяш избор на съмнение по тази тематика ", добави тя. 

" Точно, тъй като се бръкна в корупцията в строителството, Има Такъв Народ напуснаха обединението. Ние откриваме чудовищни данни за корупция, само че не можем да осъдим хората, забъркани в тази корупция. Това би трябвало да го свърши съдът. Ние изпращаме всички отчети до прокуратурата, само че множеството от тях се засекретяват. Такъв е образецът с отчета за нарушаванията с ремонтите на язовирите ", разкри Нинова.  

" Най-лошото сега е България да отиде на предварителни избори. Има Такъв Народ използваха тематиката за Северна Македония като оправдание за излизане на обединението. Македония към този момент не е тематика и Има Такъв Народ изговориха доста погрешни неща и подвигнаха пушилка. Премиерът не може еднолично да вдигне ветото ", приключи. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР