Днес станаха ясни съперниците в 1/4-финалите на турнира за Купата

...
Днес станаха ясни съперниците в 1/4-финалите на турнира за Купата
Коментари Харесай

Хебър - Левски е дербито на 1/4-финалите за Купата на България

Днес станаха ясни противниците в 1/4-финалите на шампионата за Купата на България по волейбол при мъжете, откакто през днешния ден беше изтеглен жребия в офиса на БФВ за финалния шампионат на конкуренцията.

Домакин на финалния шампионат ще бъде град Бургас, а разногласието за трофея ще се организира от 17-и до 19-и януари следващата година (петък-неделя) в локалната зала " Младост ". В трите дни на шампионата ще се играят четвъртфинали, полуфинали и край.

Най-интересният мач от 1/4-финалите се обрисува сред сегашния притежател на трофея Хебър (Пазарджик) и Левски. Друга забавна среща може да бъде сред домакините от Нефтохимик 2010 (Бургас) и непредвидимия отбор на Марек Юнион Ивкони (Дупница). В останалите двойки един против различен ще играят втородивизионния Ботев (Луковит) и Монтана, както и Дунав (Русе) и Добруджа 07 (Добрич). Всички мачове ще бъдат в петък (17 януари).

В събота (18 януари) ще се изиграят двата полуфинала, а финалът за Купата на България ще бъде в неделя (19 януари). Началните часове на всички срещи ще станат ясни по-късно.

Жребий за четвъртфиналните двойки за Купата на България при мъжете:
1. Ботев (Луковит) - Монтана
2. Левски - Хебър (Пазарджик)
3. Нефтохимик 2010 (Бургас) - Марек Юнион Ивкони (Дупница)
4. Дунав (Русе) - Добруджа 07 (Добрич)

Полуфинали:
Победител от четвъртфинал №1 - Победител от четвъртфинал №2
Победител от четвъртфинал №3 - Победител от четвъртфинал №4
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР