Днес станаха ясни имената на първите три отбора, които ще

...
Днес станаха ясни имената на първите три отбора, които ще
Коментари Харесай

Майорка надви Еспаньол, Райо и Кадис се промъкнаха на 1/4-финалите за Купата на краля

Днес станаха ясни имената на първите три тима, които ще играят на 1/4-финалите в шампионата за Купата на краля в Испания. Това са елитните, и.

Те преодоляха осминафиналната фаза, като в най-ранния мач за деня Майорка надделя вкъщи с 2:1 Еспаньол. Такефуса Кубо и Абдон Пратс бяха точни за отбора от Балеарските острови, надлежно в 32-ата и 60-ата минути. В 62-ата минута Хави Пуадо бе прецизен за Еспаньол, а в седмата минута на добавеното време Адриа Педроса от каталунския отбор получи втори жълт, респективно червен картон, само че това не повлия по никакъв метод на крайния резултат.

Райо Валекано също продължава напред в шампионата, откакто надви с 2:1 като посетител над втородивизионния Жирона. Серхио Гуардиола заби и двата гола за Райо, надлежно в първата минута на добавеното време на първата част и в 48-ата минута. Преди това Бернардо бе дал задатък в резултата на Жирона в 26-ата минута. В 71-ата минута пък уругвайският деец Кристиан Стуани пропусна дузпа за Жирона, а в осмата минута на добавеното време червен картон получи Габри Мартинес от домакините.

По най-труден и трагичен метод осминафиналите преодоля Кадис. 19-ият в Ла Лига излъга като посетител 14-ия в Ла Лига 2 Хихон след осъществяване на дузпи - 4:2. Редовното време и продълженията приключиха без голове, а при дузпите домакините сгрешиха при първите си два удара от бялата точка. Кадис пък осъществя и четирите си дузпи и по този начин отстрани втородивизинния си съперник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР