Днес стана ясно, че, след като продажбата на Юнайтед груп

...
Днес стана ясно, че, след като продажбата на Юнайтед груп
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев се сбогува с Нова телевизия чрез писмо във Фейса

Днес стана ясно, че, откакто продажбата на Юнайтед груп бе официализирана. Позволяващият си много повече всемирски изяви брат - Кирил, не пропусна случая, с цел да пусне пост на страницата си във Фейса. Там той се сбогува с малкия екран и чиновниците посредством писмо.

Припомняме, че Нова телевизия до момента минаваше за проправителствена медия и даже отнесе куп насмешки от страна на протестиращите против кабинета и основния прокурор. Ще забележим дали отсега нататък медията ще се отърси от това клеймо и ще бъде по-безпристрастна.

ЕТО КАКВО ПИШЕ БИЗНЕСМЕНЪТ КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ НА ИЗПРОВОДЯК:

Скъпи другари и сътрудници,

Щастлив съм да споделя с вас, че през днешния ден финализирахме сполучливо договорката по прекачване на 100 % от собствеността ни в Нова Броудкастинг Груп.

Бих желал да изкажа специфични благодарности на целия екип на Нова Броудкастинг Груп и останалите сдружения от групата за положените старания, всеотдайната и професионална работа през последните съвсем две нелеки години, вследствие на които Нова Груп се утвърди като неоспорим водач на българския медиен пазар.

Това нямаше да е допустимо, в случай че не бяхме дружно и в случай че не се справяхме дружно с провокациите, пред които всекидневно бяхме изправяни.

Вярвам, че новият притежател ще продължи да поставя старания за развиването и модернизирането на Нова Броудкастинг Груп, което ще е причина за постигането на още по-големи триумфи и за запазването на групата като безконечен водач на пазара на медийни услуги!

С най-хубави пожелания, Кирил Домусчиев

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР