Днес, сряда, 27.03.2024 г., към 10:12 ч., в административната сграда

...
Днес, сряда, 27.03.2024 г., към 10:12 ч., в административната сграда
Коментари Харесай

Кметът на Омуртаг пак на власт. Дали Ешрефов ще управлява обаче?

Днес, сряда, 27.03.2024 година, към 10:12 ч., в административната постройка на Община Омуртаг Ешреф Ешрефов встъпи още веднъж в кметска служба, след повторното броене на бюлетините от локалните избори за кмет от октомври 2023 година

Настоящият-бивш кмет Ешрефов се закле, " че ще съблюдава Конституцията и законите на страната и че във всичките му дейности ще се управлява от ползите на жителите на Община Омуртаг, че ще работи за тяхното благополучие ". Той увери, че ще работи с гражданските представителства.

Административното управление на Община Омуртаг продължава да бъде неизвестна, тъй като не е ясно кой ще ръководи оттук нататък и може ли кметът да отсъства през цялто си ръководство или може ли непрекъснато ръководещ да е заместител кмета!?

На същият въпрос, зададен от Магдалена Славова от " За Омуртаг " към зам.-кмета Османов, той отговори, че не знае каква ще е процедурата оттук нататък и кой ще ръководи или ще бъде акредитиран, само че увери, че това ще е в отговорностите на юристката на Община Омуртаг - Владислава Петрова да движи тези въпроси и развой.

На събитието пресъстваше и Областния Управител на Търговище - Гергана Цонева.

Припомняме, че Ешреф Ешрефов е с повдигнато обвиняване и с мярка за задържане " домакински арест ". Той е упрекнат с татко си Хасан Хасанов в присъединяване в проведена незаконна група.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР