Днес собственикът на Левски Васил Божков празнува своя 63-ти рожден

...
Днес собственикът на Левски Васил Божков празнува своя 63-ти рожден
Коментари Харесай

Левски с обръщение към Васил Божков във важен ден за бизнесмена

Днес притежателят на Левски Васил Божков чества своя 63-ти рожден ден. Един от най-успешните български предприемачи и бизнесмени приключва Националната математическа гимназия в София. Има две висши образования – компетентност „ Приложна математика “ в Софийския университет и „ Икономика на труда “ в УНСС, оповестява уеб сайтът на Левски.

Известен е с интереса си към изкуството и антиките, като през 2004 година основава фондация „ Тракия “ с публична цел „ образуване и подкрепяне издирването и опазването на културните полезности, част от българското и международното културно-историческо завещание “.

Като част от дългогодишната си политика в поддръжка на спорта пък в средата на февруари 2019 година господин Васил Божков и фирмите, свързани с него, стартира нужното излекуване, ръководство, финансиране и дълготрайно развиване на „ Левски “, като несъмнено най-популярният и различим бранд в родния футбол.

Ръководството, чиновниците и футболистите на ПФК „ Левски “ честитят празника на господин Божков и му пожелават здраве, триумфи във всички стартирани инициативи и бъдещи щастливи мигове, които да му носи обичаният ни клуб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР