Днес сме се събрали да говорим за Шенген. Вече 2-3

...
Днес сме се събрали да говорим за Шенген. Вече 2-3
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: България не заслужава унижение, но сами сме си виновни

Днес сме се събрали да приказваме за Шенген. Вече 2-3 години ние се самобичуваме, говорейки за корупция, самите ние. От заран до вечер в медиите единствено за това се приказва. За убийства, за обири, за произшествия, за граница. 50 бежанци основават надали не усещане у хората, че от границата надали не тече. 

Това разяснява от парламентарната естрада ръководителят на Народно събрание Вежди Рашидов на днешното пленарно съвещание.

Лично аз считам, че България не заслужава унийжение. Лично аз считам, че България извърши всички критерии, с цел да влезе в Шенген. Но самите ние сме задоволително отговорни да разпространяваме и мониторинга да го пълним с нашите си нелепости. Откровени нелепости. Ние прекалихме с медийното пространство. Прекалихме от заран до вечер това да сътворяваме информацията, която тече по нашите малките екрани, разяснява той.

Когато приказваме в залата, апелирам не се нападайте, сътрудници. Това е доста значимо за бъдещето на България. Смятам, че към този момент е малко късно, тъй като още преди няколко години трябваше да се обединим  и да работим дружно, уточни той.

И аз го чувствам от Европа, че сме закъснели. Хората не желаят да приказват с нас. Следващия трен може би. Тъй че дано това да е нашето държание, прикани Рашидов.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР