Днес сме на път да направим една решителна крачка към

...
Днес сме на път да направим една решителна крачка към
Коментари Харесай

И БСП щели да купят F-16, убеден Каракачанов

Днес сме на път да създадем една решителна крачка към модернизацията на Българската войска, отбрани планът за покупка на осем изтребителя Ф-16 военният министър Красимир Каракачанов. Той акцентира, че за модернизацията се приказва над 12 години , само че нищо не се правело.

За положително или за неприятно се случи по този начин, че трите плана за рационализация се случват в мандата на това държавно управление и на този парламент , посочи министърът. Модернизацията от дълго време е предстояща от Българската войска, както и от цялото българско общество .
 Горанов подготвен за двумилиардното фискално изпитание Ф-16
Горанов подготвен за двумилиардното фискално изпитание Ф-16

Дефицитът нямало да включва тези 2 милиарда лева

Елементарният популизъм да изчисляваме какъв брой лв. това би нараснало пенсията, това просто е несъстоятелно, подлага на критика Красимир Каракачанов. Няма просперираща страна, която няма надеждна сигурност и надеждна войска , отсече военният министър.

Убеден съм, че в случай че Българска социалистическа партия бяха на власт, щяха да купят същия аероплан , съобщи Каракачанов. С покупката на F-16 ще сме първата страна на Балканите, която ще има подобен аероплан , по думите му.
 Симеонов не желае българите да гледат сеира с Ф-16, Воля и Българска социалистическа партия викат Борисов и Радев в Народното събрание
Симеонов не желае българите да гледат сеира с Ф-16, Воля и Българска социалистическа партия викат Борисов и Радев в Народното събрание

Нинова запита за какво се постанова актуализация на бюджета

Тук не би трябвало да има идеология дали самолетът е шведски, руски, американски , настоя Каракачанов. Ние се занимаваме с празнодумство, губене на време и на ниска цена популизъм, за жалост, акцентира още министърът на защитата.

Аз не съм наивник, съобщи Валери Симеонов , който изясни за какво не е подкрепил ратификацията на договорката. Аргумент той вижда в наименованието на съглашението, което се изписва (LOA) BU-D-SAB. Ако се разменят буквите се получавало BUDALA.

Веселин Марешки пък се тормози компанията производител на Ф-16 да не банкрутира . Така щели да ни потънат парите. Самият той като предприемач имал сходен горчив опит.

В последна сметка ратификацията мина с гласовете " за " на 124 депутати.
 Менда Стоянова не знае елементи от договарянията за Ф-16
Менда Стоянова не знае елементи от договарянията за Ф-16

Шефът на бюджетната комисия в Народно събрание твърди че парите ще са в наша сметка в Съединени американски щати

Припомняме, на 10 юли 2019 година министрите от кабинета " Борисов-3 " утвърдиха покупката на 8 изтребителя Ф-16.

Вчера в комисията по защита договорката за Ф-16 беше утвърдена, като Българска социалистическа партия, " Воля " и " Атака " се оповестиха срещу.

На 15 юли държавното управление актуализира бюджета поради закупуването на изстребителите. В законопроекта се планува и нарастване на недостига по държавния бюджет с 1,829 милиарда лева до 2,228 милиарда лв..
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР