Днес сме изправени пред един съдбовен избор, чрез който трябва

...
Днес сме изправени пред един съдбовен избор, чрез който трябва
Коментари Харесай

БДФ подкрепи Йорданка Фандъкова на балотажа

Днес сме изправени пред един съдбоносен избор, посредством който би трябвало да защитим постигнатото през годините на народна власт – столицата на България да има дясно, европейско, съвременно, демократично ръководство, се споделя в публикувана позиция на БДФ за втория тур от кметските избори в София.

Днес ние сме в повратен миг на следващия опит за реваншизъм и реституция. Днес ние, от Политическа партия Български демократически конгрес, оставаме правилни на правилото си да не се допусне връщането на БСП/БКП/ на власт под никаква форма. Формата може да се трансформира, само че същността на идеологията й остава неизменима.

Затова няма аргумент, който да може да оправдае едно придвижване обратно. Истината е, че под маската на гражданска съвест се крият популистките способи на Българска социалистическа партия, която още веднъж пусна „ острието “ си на ход.

Отново призоваваме за обединяване на вота на всички демократи и за гласоподаване на идния балотаж за кмет на София за претендента на коалиция ГЕРБ-СДС Йорданка Фандъкова.
Днес единствената опция е тази, акцентират от БДФ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР