Днес следователите са влезли, иззели са записи, разпитали са свидетели,

...
Днес следователите са влезли, иззели са записи, разпитали са свидетели,
Коментари Харесай

Борисов: Родителите на 3-годишното дете са снимали как се държат секретарките

 Днес следователите са влезнали, иззели са записи, разпитали са очевидци, родители. Рецепти, документи. Родителите са снимали в какво състояние е детето и по какъв начин се държат секретарките на шефовете на лечебните заведения и сестрите. За това съм толкоз покъртен и са ми внезапни решенията. Това съобщи в Загреб министър председателят Бойко Борисов.

" И практиката тук е като в България - има единствено един претендент. Доналд Туск е извънреден другар на България. Мисля, че всички вие си спомняте какво одобрение изнесе за българския народ. Не мисля, че има човек, който не се трогна ", сподели той във връзка номинацията на Доналд Туск за ръководител на ЕНП. 

" Туск ми е другар, още като беше министър председател. Той е корав като човек. Не инцидентно успяхме, макар, че паднаха водещите претенденти, да се избере ръководител на Европейска комисия. Той е партиец. Бил е водач на партия. Познава централна и източна Европа. Познава балканите. Обичам го като брат, той е извънреден човек. Мисля, че Доналд ще бъде по-твърд. Ние имаме потребност тъкмо от това. Мисля, че това е един добър избор ", добави Борисов.

" 51 млн. лв. сме отделили за българските пенсионери за Коледа. Направили сме по този начин, да си ги получат при започване на месеца, за празника. Ако не го бяхме създали, това щеше да ви е първият въпрос, не трябва да се подценяват тези неща. Държавата е направила доста, с цел да имаме бюджетен остатък и да си разрешаваме сходни неща. В България ние двойно покачваме заплатите на учителите, а тук, в Хърватия, стачкуват за това ", разяснява още той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР