Днес следобед Юпитер отново преминава в Овен, където ще остане

...
Днес следобед Юпитер отново преминава в Овен, където ще остане
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 20.12: УВЕРЕНИ и без угризения

Днес следобяд Юпитер още веднъж минава в Овен, където ще остане до 17.05 като ще разпръсне неспокойствие, наслада и дарове за някои от нас. Той ще ни помогне да реализираме огромна цел, да задоволим упоритост, само че също по този начин да станем пионери или да спечелим персонална борба. Успехът е напълно близо, в случай че, несъмнено, се движим в духа на съответния знак, т.е. да гледаме към сегашното, а не към предишното, да повишим растежа си, да намерим изгубената си самонадеяност и храброст и да прогоним всяко съмнение или подозрение. Някои могат да станат известни, да започват кариерата си, други да бъдат оценени за свое изпитание, а трети да получат по-високи йерархични позиции.
Кои знаци са наранени през днешния ден?
Овни, намирате се в преференциална позиция и всичко работи за вас, тъй че се уверете, че ходовете ви са такива, че освен ще постигнете задачите си и ще се издигнете на най-високо равнище, само че и ще се задържите на върха за дълго време.

Везни, Раци и Козирози, вие също ще имате шанс и благоприятни условия, както в връзките си, по този начин и вкъщи или на работа, стига да се възползвате от тях и да не позволявате на мозъка си да се лута, тъй като тогава ще бъдете изложени на риск.

Деви, Стрелци, Риби и Близнаци, както във финансово, по този начин и в сантиментално отношение, вие сте на върха!!! Никъде не затъвате, нищо не ви задържа!!! Сега е идеалното време да се запасите и в сърцето, и в портфейла.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР