Днес следобед в телефонен разговор запознах председателя на Европейската народна

...
Днес следобед в телефонен разговор запознах председателя на Европейската народна
Коментари Харесай

Бойко Борисов се чу по телефона с Манфред Вебер

Днес следобяд в телефонен диалог срещнах ръководителя на Европейската национална партия (ЕНП) Манфред Вебер  Манфред Вебер Манфред Вебер – немски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 година в баварското населено място с политическата обстановка в страната към сегашния миг.

Това написа на персоналната си страница във Facebook водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Ето какво още показа той:

" Подчертах водещата роля на за оказване на помощ на Украйна и готовността на ръководещото болшинство в Народното събрание да преодолее наложеното от президента Румен Радев несъгласие на решението за даване на бронетранспортьори. Двамата се обединихме към извода, че поддръжката за Украйна от страна на Европейски Съюз и демократичната общественост ще продължи до постигането ма дълготраен мир. 

С Манфред Вебер  Манфред Вебер Манфред Вебер – немски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 година в баварското населено място разговаряхме още за напъните и упованията на България за присъединение на страната към Шенген и Еврозоната. От своя страна Вебер акцентира, че ЕНП постоянно в подкрепяла страната ни и напомни, че Екологичен потенциал и Европейска комисия от дълго време са установили, че България е покрила критериите за участие в Шенген.

Сред останалите тематики на диалога бяха напъните на за гарантиране на финансовата и енергийна непоклатимост на страната ".



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР