Днес следобед е бил арестуван скандално известният Емилио Емилов, научи

...
Днес следобед е бил арестуван скандално известният Емилио Емилов, научи
Коментари Харесай

Извънредно! Арестуваха Емилио Емилов от „Екофрут“ заради нанесен побой над сина на секретаря на община Враца Нина Дакева

Днес следобяд е бил задържан скандално известният Емилио Емилов, научи извънредно организация BulNews. 
Заедно с него са прибрани още двама младежи поради присъединяване в всеобщ пердах в петък против събота.
По неофициална информация тримата са пребили на пл. „ Христо Ботев “ дребния наследник на секретаря на община Враца Нина Дакева. При багра е потърпевш и Георги Георгиев, който през днешния ден стана национално прочут от репортаж на " Нова Телевизия ". 32-годишният мъж сега лежи в „ Пирогов “ с комоцио и счупена скула.
Малкият Дакел занапред обикаля болничното заведение и правосъдните лекари, с цел да се освидетелства за получените контузии от багра. Нелепото в тази ситуация е, че Нина Дакева и бащата на Емилио-Емил Марков, са в отлични връзки и обстановката е извънредно деликатна. Въпреки това още в събота преди обед тя се е обадила на транспортния необут да му търси сметка за какво неговият наследник е пребил дребния Дакел. Едва тогава Емил Марков е схванал за среднощния екшън в центъра на Враца.
Агенция BulNews знаеше за случилото се още в събота преди обед. Проверка на медията ни откри, че към оня миг нямаше подадени тъжби и в Спешния център не са открити съществени пострадвания на двамата мъже, които през нощта са потърсили помощ там.
Оказва се, че едвам през днешния ден има писмено оживление в системата на Министерство на вътрешните работи. Незабавно са конфискувани камерите в региона на всеобщия пердах. На записите ясно се вижда нападателната група, която атакува без причина другата компания.
По тази причина преписката по случая неотложно е била докладвана на дежурен прокурор, след което е било формирано досъдебно произвеждане. Именно по него са били издадени заповеди за задържането на трима младежи, единият от които е Емилио Емилов.
Младежът е скандално прочут във Враца. Медията ни доста кратно е писала за неговите подвизи. Емилио Емилов е наследник на притежателя на транспортната форма „ Екофрут “ Емил Марков и много постоянно получава протекция по тази линия.
Въпреки това медията ни единствена във Враца съумява да осведоми обществото за неговите осъществявания и по тази причина е преследвана от фамилията.
Припомняме, че през януари 2023 година Емилио Емилов беше хванат да кара фирмен лек автомобил „ Ауди “ след използването на кокаин. По този случай той се призна за отговорен и подписа съглашение с прокуратурата. По този проблем сега той е в изпитателен период.



През април същата година на буйния юноша му беше повдигнато обвиняване за нанесена лека телесна щета и за хулиганско държание против чиновници на Министерство на вътрешните работи.



В началото на тази година Емилио Емилов провокира тежка злополука в Криводол, която по знамение се размина без жертви. Шофираното от него обаче фирмено „ Ауди “ е със съществени материални вреди.



Информацията дотук ясно демонстрира, че 21-годишното богаташко синче е компрометирана клетка на обществото. Още в първите изявления на медията ни прогнозирахме, че в случай че той не бъде озаптен от правосъдната система, има действителна заплаха да случи както това в Перник със сина на прокурора. Следващите месеци демонстрираха, че сме били безусловно прави. Емилио Емилов продължи да беснее из Враца, а над него грижовно бдеше татко му Емил Марков. През това време евентуално мощния мирис на пачките държеше встрани от буйното синче правораздавателните органи.
По тази причина ще е същинско тестване за честните прокурори от Враца да удържат на натиска на фамилията и да вкарат в съда самозабравилия се Емилио Емилов. Всички знаят за " гнилите ябълки " в системата и по тази причина обществото би трябвало да следи с нараснало внимание какво се случва в Съдебната палата. Очевидно този юноша може да бъде порядъчен в фамилна среда, а единствено в килията на пандиза. Колкото по-дълго стои в нея, толкоз по-добре за обществото. И спокойствието на врачани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР