Днес, след въображаемата подкрепа на Посолството на САЩ у нас,

...
Днес, след въображаемата подкрепа на Посолството на САЩ у нас,
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Ние не сме платени, мразим ви безплатно!

Днес, след въображаемата поддръжка на Посолството на Съединени американски щати у нас, както си разтълкува Гешев вчерашното им изказване, още веднъж наруши Конституцията и законите, като разгласява диалози, снети със СРС, сред българският жител Васил Божков и разнообразни публицисти, по изказвания на прокуратурата. Какво се вижда на първи прочит:
Прокуратурата продължава с изказванията за платени митинги, т.е. съгласно основният прокурор 50 000 души през вчерашния ден в София и хиляди в градовете на България стачкуват, тъй като са получили пари, а не от нужда да кажат " не " на мафията, превзела освен политиката и властта, само че и правосъдната система. Интересно за какво прокуратурата разгласява диалози, а не арестува никой, който е дал или получил пари. Защото по този начин става доказването на правилото " една жена ми сподели ". А подслушването на публицисти е непосредствено нарушение на свободата на словото. То така и така сме на 119 място, очевидно фантазията на Гешев е то да стане 190-то.

Аз си разрешавам да се усъмня в оповестените диалози. Защото на процедура доказателства няма, с изключение на изказванията на прокуратурата - същата, която не видя никакъв проблем в фотосите на шкафчето с милиони евро и револвер в спалнята на премиера, която не видя никакъв проблем в записа " Ало, Ваньо " и която не видя никакъв проблем в това, че министър-председателят назовава ръководителят на Народното събрание с думи, извънредно несъответствуващи за поста, който заема.

Гешев извършва политически поръчки и това е видно от всички. В момента се пробва да избави Борисов, като втълпява на хората, че желаят да ги употребят за други цели. Само, че този път няма да мине номера. Хората знаят за какво са на улицата. Знаят, че ненавиждат мафията гратис. Знаят, че в случай че през днешния ден се приберем, на следващия ден децата ни ще потеглят към чужбина и няма да желаят бъдеще в страна, ръководена от мафията.

Недопустима интервенция в политиката. Недопустима насмешка и с българския народ, който употребява правото си на цивилен митинг против безумието на ръководещите. Ние не сме платени, ненавиждаме ви гратис!

Елена Гунчева, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР