Днес след близо 14 години като водеща на Съдебен спор“

...
Днес след близо 14 години като водеща на Съдебен спор“
Коментари Харесай

Ето коя водеща сменя Нана в „Съдебен спор“, добре позната е на зрителите:

Днес след близо 14 години като водеща на „ Съдебен спор “ със сълзи на очи Нана Гладуиш си взе довиждане с сътрудниците и феновете.

„ След всичко претърпяно нуждая се да поема в някаква друга посока и да си дам време. “, разгласи Нана.

„ Това е безусловно мой избор. Това е един от най-тежките избори, които съм правила. Дори изборите по време на диагнозата не бяха толкоз тежки. Това беше тежък избор, тъй като животът ми мина тук. Едни от най-важните стадии ги претърпях дружно с вас, феновете на Nova телевизия. “

Според информациите Нана, която дълги години се бори с рак на гърдата, отпътува за Съединени американски щати, където брачният партньор й Джонатан развива бизнес.

Вече е ясно и кой ще заеме мястото на Нана в правосъдното риалити. Рамо до рамо с основния редактор Жоро Игнатов ще бъде моделът и футболна брачна половинка Ромина Тасевска. Тя към този момент е позната на феновете като панелистка в предаването „ На кафе с Гала “. 

От известно време Ромина не се е появявала при Гала, очевидно тъй като се е подготвяла да влезе в нелеката роля на водеща в „ Съдебен спор “.

В последното си предаване Нана  сподели на извънредно появилия се в студиото с букет цветя Жоро Игнатов: „ Сега ти ще продължиш с може би също толкоз прекрасен човек “.

Самият Жоро Игнатов пък от своя страна съобщи: „ Аз, несъмнено, ще окажа безрезервна поддръжка на новата водеща, тъй като съм уверен в полезността на „ Съдебен спор “, само че истината е, че никой няма да те измести от сърцето ми! “

„ Разкошна е! “, прекъсна го пък Нана по адрес на заместничката си.

„ Поемам щафетата от Нана с признателност и почитание. „ Съдебен спор “ е емблематично предаване, което ще продължи да вълнува хората и да не ги оставя безучастни. За мен то е в действителност неповторимо и се впускам в предизвикването с доста предпочитание и упоритост да даваме естрада за решение на същински човешки проблеми “, разяснява Ромина Тасевска, представена от dnes.bg.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР