Днес след 16:00 ч. Григор Димитров излиза срещу Давид Гофен

...
Днес след 16:00 ч. Григор Димитров излиза срещу Давид Гофен
Коментари Харесай

Григор: Това е нещо голямо за цяла България

Днес след 16:00 ч. Григор Димитров излиза против Давид Гофен в мач от извънредно значение, защото при победа може да си подсигурява предварително първото място в група "Пийт Сампрас " на Финалите на АТР в Лондон.

"Това е нещо огромно освен за мен, а за цяла България – моята татковина. Невероятно е да мога да покажа, че всичко е допустимо. Прескачаш граници, без да има значение от кое място си пристигнал. Всичко зависи само от теб и всичко е в ръцете ти. Хората би трябвало да схванат, че когато си поставиш нещо за цел в съзнанието и ежедневно работиш крепко за него и прескачаш тези граници, лимитът ти е единствено небето. Можеш да мечтаеш всеки ден ", съобщи Григор.

Двамата с Гофен към този момент се срещнаха три пъти през този сезон. Българинът победи белгиеца на четвъртфиналите на Australian Open и на финала в София, а малко по-късно загуби от него в Ротердам. В общия баланс сред двамата на равнище ATP Григор води с 3-1 победи, откакто през 2014-а надви над този противник и на US Open.

Съперничеството сред двамата стартира още през 2010-а, когато Григор записва три триумфа от три мача над Гофен на Фючърси и Чалънджъри.

"Давид направи извънреден завършек на сезона, в който разчиташе на голямо самочувствие и инерция ", сподели водещият ни тенисист за своя иден противник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР