Днес след 16:00 ч.б.в първата ни ракета Григор Димитров излиза

...
Днес след 16:00 ч.б.в първата ни ракета Григор Димитров излиза
Коментари Харесай

Григор Димитров: Това е нещо голямо за цяла България


Днес след 16:00 ч.б.в първата ни ракета Григор Димитров излиза против белгиеца Давид Гофен в мач с извънредно огромен залог, защото при победа хасковлията може да си подсигурява предварително първото място в група „ Пийт Сампрас “ на Финалите на АТP в Лондон.

„ Това е нещо огромно освен за мен, само че и за цяла България. Невероятно е да покажа, че всичко е допустимо. Ако даваш всичко от себе си, без значение от кое място си пристигнал, всичко е в ръцете ти. Хората би трябвало да осъзнаят, че когато си поставиш нещо за цел, работиш доста крепко всеки ден и прескачаш избрани граници, предел остава единствено небето. Можеш да мечтаеш всеки ден “, показа Григор, който в дебютния си мач в влиятелната конкуренция надви с 2-1 сета над австриеца Доминик Тийм.

„ Давид се показва необикновено в края на сезона. Той натрупа доста победи, които му донесоха огромна убеденост и самочувствие “, разяснява българският тенисист за идния си конкурент.

Иначе двамата с Гофен са остарели познайници и имат общо 4 срещи между тях, в които хасковлията води с 3-1 победи. През този сезон българинът победи Гофен на Аустрелиън Оупън, както и на финала в София. Последно двамата се изправиха един против различен на шампионата в Ротердам, където Гришо позволи единствената си загуба от този противник с 2-1 сета. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР