Днес скандалните мемоари на Бритни са по книжарниците в САЩ,

...
Днес скандалните мемоари на Бритни са по книжарниците в САЩ,
Коментари Харесай

Биографията излиза днес! Кой е отнел девствеността на Бритни и правила ли е фелацио на Колин Фарел?

Днес скандалните записки на Бритни са по книжарниците в Съединени американски щати, откакто провокираха пъклен звук. Миналата седмица научихме, че поп принцесата е била бременна от Джъстин Тимбърлейк, обаче скандалните самопризнания едвам стартират.

Певицата споделя още, че е направила аборта вкъщи си без докторски контрол и той е бил извънредно мъчителен. След като взела хапче, което да провокира аборт, тя получила мъчителни конвулсии и изпаднала в мъка в банята. Вместо да я закара в болница, Джъстин просто й свирил на китара.

Става ясно още и че артистът й е изневерил с две други известни дами, едната от които е Никол Апълтън от групата " Ол Сейнтс ".

" Бритни отбелязва, че тя е знаела, че Джъстин Тимбърлейк й поставя рога, първо с момичето от " Ол Сейнтс ", след това със звезда, която към момента е доста известна, омъжена и има деца в този момент... И че, с цел да отмъсти, тя е прекарала една нощ с танцьора Уейд Робсън. ", написа консуматор на " X ", който има копие на книгата на певицата.



Никол Епълтън разрушила връзката на Поп принцесата с Джъстин Тимбърлейк

В записките си Бритни беснее, че е считана за курва, а Джъстин е бил третиран като " златното момче на Америка " макар множеството му изневери.

" Джъстин затвори тази глава от живота си, само че в този момент Бритни още веднъж я отваря пред всички. Той не разисква с другари какво споделя на жена си и какво не ", споделя източник, непосредствен до актьора. 

" Не мисля, че Джъстин ще оспорва обществено което и да е от изказванията на Бритни - това не е неговият жанр ", твърди различен източник.

Тимбърлейк и Бритни имаха връзка от 1999 година до 2002 година, за която светските издания не спираха да пишат, а интимният им живот бе необятно обсъждан по всевъзможни токшоута. Медиите по това време живо се интересуваха дали Бритни е изгубила девствеността си с Джъстин. 

Сега тя разкрива в записките си, че е почнала да прави секс на 13-14 година, когато не е била толкоз известна. Точно на тази възраст е почнала да пие коктейли дружно с майка си. Признава, че това били най-щастливите ѝ моменти в живота, нейното райско кътче.



С Колин Фарел потреблението била в автомобил

В книгата Бритни споделя още за късата си връзка с Колин Фарел и по какъв начин той я е съблазнил на снимачната площадка на S.W.A.T. Романът им бил толкоз плевел, че тя му правила фелацио в автомобила.

Певицата самоуверено повдига завесата, а какъв брой можем да имаме вяра на изказванията на потвърдено душевен неуравновесена персона - всеки самичък си преценява.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР