Днес ситуацията е друга. На 45 години Грамадата успя да

...
Днес ситуацията е друга. На 45 години Грамадата успя да
Коментари Харесай

Помните Ли Чудовището На Кеча От 90-Те Грамадата!? Няма Да Повярвате Как Изглежда Днес! Ето Снимки!

Днес обстановката е друга. На 45 години Грамадата съумя да влезе във форма. Легендата е свалил към 40 кг и към този момент има… преса. Добре де – нещо като преса. Грамадата преди и в този момент Той разкри, че съблюдава супер прецизен хранителен режим, комбиниран с доста тежки тренировки, написа vpanda.

„ За сходна промяна трябваше да загърбя 40-годишната си история от несъответствуваща храна и неверни тренировки. Исках да направя смяна и имах обещано задоволително време за това, от което се възползвах “, признава Грамадата в изявление пред WWE.com. Грамадата11 Голямата промяна е реализирана и благодарение на Дод Ромеро – треньор на няколко други звезди и професионални спортисти.



В заниманията му се включват с изключение на тежките натоварвания във фитнес залата, включващи повече повторения, още плуване и каране на колело. За да бъде стопена непотребната лой Грамадата е трябвало да се откаже и от всевъзможен тип junk food. преса „ Преди питах хора като Трите Хикса по какъв начин реализират резултатите си. Разбрах, че всичко опира до самостоятелната стратегия, защото няма съвет, който да работи при всеки. Дали в миналото ще наподобявам като Джон Сина, Скалата или Трите Хикса? Не. Но мога да се опитам да употребявам преимуществата си. Нищо и никой не може да ви спре, в случай че сте си наумили да извършите нещо “, безапелационен е Грамадата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР