Днес синоптичката Лора Георгиева е мечта на много мъже, но

...
Днес синоптичката Лора Георгиева е мечта на много мъже, но
Коментари Харесай

Красивата синоптичка Лора неузнаваема преди корекциите

Днес синоптичката Лора Георгиева е фантазия на доста мъже, само че сегашната й визия няма нищо общо с типа й отпреди години. Бившата моделка е минала през повсеместен тунинг на лицето и гърдите си. Трансформацията е много огромна, видя " Уикенд “. 

Красавицата от Нова телевизия има ринопластика, скули, нови зъби, уголемени устни и силикон в бюста. Преди подобренията Лора сигурно не е била грозна, само че е надалеч от сегашната си визия, която кара мъжете да не помнят да я слушат и единствено да я гледат. Атрактивната кокона първо си е поставила силикон и си е оперирала носа, по-късно си е оправила зъбите, след това е пристигнал ред на устните и скулите.

В момента Георгиева единствено си поставя ботокс, филъри и се подлага на разкрасителни процедури, защото няма потребност от повече корекции. Прави усещане, че макар хубавите зъби, които си е направила синоптичката, тя не се усмихва или го прави извънредно рядко.

Лора става известна още като ученичка. Тя е едвам на 17 години, когато печели състезанието " Царица Роза “. Девойката е възпитаничка на природо-математическата гимназия " Никола Обрешков “ в Казанлък. Титлата ѝ носи премия посещаване до Япония и билет за концерт на поп иконата Джордж Майкъл.

След състезанието за хубост брюнетката отпътува за София, където се образова в компетентност " Журналистика “ в Софийския университет. От първата си година започва стажове по медиите, с цел да построи умения и портфолио. Минава през спортни уеб сайтове и телевизия " МСАТ “, след което минава в Би Би Ти на оръжейния търговец Петър Манджуков.

Името ѝ попада в черните летописи, когато през 2014 година брачният партньор ѝ Борислав Манджуков е брутално разстрелян пред личния си дом. От милионера Лора има дъщеричка – Мишел.

Следващата ѝ половинка – има си хас! - също е предприемач, който се занимава със строителство и държи няколко оборотни заведения в Бургас. Двамата се развеждат бързо след сватбата, а по-късно синоптичката минава през леглата на Ангел Ангелов – Градуса, който е наследник на добре познатия предприемач, занимаващ се с пилета и произвеждане на месни артикули.

Следващият в леглото на Лора е Паскал Дойчев  – строителен подхващат и притежател на веригата фитнеси " Пулс ", а последната й тръпка е милионерът Лазгин Маджид - наследник на притежателя на компанията " Самекс ", оперираща заведенията за хранене KFC в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР