Днес синът на Андрей Арнаудов празнува първия си рожден ден.

...
Днес синът на Андрей Арнаудов празнува първия си рожден ден.
Коментари Харесай

Андрей Арнаудов честити първия рожден ден на сина си с емоционално послание във Фейсбук

Днес синът на Андрей Арнаудов чества първия си рожден ден. Продуцентът постоянно споделя, че раждането на дребния Васил е един от най-щастливите мигове в живота му. Гордият баща разгласява извънредно прочувствен пост в страницата си във Facebook, с който честити рождения ден на порасналото си момче. 

„ Днес синът ми Васил чества първия си рожден ден. Цялото ни семейство, и най-много майка му, която го обожава и на която безпределно благодаря, доста се вълнуваме. А аз пътувам от Скопие към София, с цел да не изпусна празника. Това, че все по-често съм тук, а и голяма част от моя мироглед, съм наследил за положително или неприятно от моя татко, на който синът ми е кръстен. Много от това, с което се гордея, и доста от това, което ми тежи и което не одобрявам. И последните дни си мисля: „ А моят наследник какво ще наследи от мен? “.

Днес, една година откакто станах татко, аз знам сигурно, че той ще ми даде доста повече, в сравнение с аз на него, и че не всеки път аз ще съм задоволително добър за него, за фамилията ми и за самия себе си. И въпреки всичко ще се опитам да дам максимума си. И най-много да останем дълго дружно, да се учим един от различен и доста да се смеем. Да ни е жив и здрав, мощен, самоуверен и да не му тежим доста! “, написа Арнаудов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР