Днес си спомних времето преди 10 г., когато на това

...
Днес си спомних времето преди 10 г., когато на това
Коментари Харесай

Борисов се похвали: Българските хакери са най-добрите, първи източваха кредитни карти

" Днес си спомних времето преди 10 година, когато на това място зала " Арена Армеец " беше пустота, на улицата насреща имаше разпадащи се казани. А в този момент, след 10 години тук има зали, които не се употребяват единствено за спорт и концерти, а и за Webit. А от другата страна е София Тех парк. И това единствено за 10 години ”.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов, който откри огромния фестивал Webit в Арена Аремеец, оповестява " Флагман ".

" За 10 години учениците почти минават от първи до десети клас и това са най-важните години. Затова взехме решение да инвестирамев учителите, в тяхната подготовка, и в образованието на децата. Технологиите се развиват за дни и ние би трябвало да подготвим нашите деца да отговорят на тези провокации ”, сподели още министър председателят.

После той се върна във времето, когато е бил основен сектретар на Министерство на вътрешните работи и си спомни по какъв начин българите са били преди всичко в света по източване на кредитни карти.

„ Сиреч, доста преди да се заприказва в света за киберзащита, българските хакери първи източваха кредитни карти, бяха най-хубавите, пробиваха всички защитни системи и подложиха на риск кредитните карти.
Мисълта ми е, че единствено за няколко години България излезе от всички черни описи и стана най-хубавата в битката против измамите с кредитни карти. Така че, скъпи мои младежи, в случай че същите тези тогава млади престъпни нарушители не се бяха вкарали при нас в тая неверна посока и бяха като своите връстници в Съединени американски щати, в Google, във Facebook, в този момент щяха да са доста богати хора и нямаше да лежат в пандизите. Българинът е с доста изключително мислене и по тази причина е толкоз новаторски ", разяснява министър председателят.

В умозаключение министър председателят уточни министъра на образованието Красимир Вълчев да опише какви са промените в образованието, с които България се движи в дигитализацията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР