Днес си говорих с една доста известна личност, с моята

...
Днес си говорих с една доста известна личност, с моята
Коментари Харесай

Забравихме За Него! Шеф Петров Извади Тежката Картечница! Селяците Са Първи Звезди По Телевизията!

Днес си приказвах с една много известна персона, с моята специалност. Търсихме неточност в системата. Той сподели нещо доста мъдро и аз заключих, че духът на комунизма още разяжда родината ни.

Те научиха хората да не работят с химери и обири. После казахме, че младите ще трансформират това….надявахме се, само че Не! Комунистите построиха грозни и евтини панелки и всички в този момент имат „ жилища “, селяни си продадоха парцелите и се снабдиха също с тези катакомби по кварталите.

Сега просто се живуркат с 500 лв. в България и огромна част го карат по клошарски. Ако в Европа си без работа, отиваш на улицата… А тук??? Селяците са първи звезди по малкия екран, рапарчета манекенчета..звезди в умираща страна без служащи.

Готвачи които се смеят на Гичка, тъй като е една жена от предишното на кухните, без да си дават сметка, че за останалия кулинарен свят, всички те в Асоциациите ни и Гилдиите са Гички..за сътрудниците ни извън Изглеждат тъкмо по този начин!!!

Истинските служащите на страната ни им писна да слугуват на мързеливи дяволчета и избягаха да се трудят в други държави… Как ще ги върнеш??

Аз съм от тези дето се трудя и желая да направя нещо на обикновено Европейско равнище и съм близко, е имам си камъни за шлайфане.. само че съм близко.. Всеки ден се разсънвам с мисъл за работата ми, да бъда по-добър и да работя повече.

А в главата ми неповторимите хрумвания и творчество се срещат с помиярски постановки на клошари и Гички.. които последните 20 години унищожават родината ми…. и си мисля, Защо да го върша? Защо?…..

Дори когато съм близко… за кой на кого!? Как да обясня на дребния ми наследник, че в случай че желае да направи нещо същинско което в естествения свят се реализира единствено с работа, тук няма по какъв начин да стане “, беснее началник Петров.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР