Днес ще внесем сигнал в прокуратурата, ДАНС, БЕХ, в КЕВР,

...
Днес ще внесем сигнал в прокуратурата, ДАНС, БЕХ, в КЕВР,
Коментари Харесай

“Възраждане” дават доклада за “Боташ” на прокуратурата

Днес ще внесем сигнал в прокуратурата, ДАНС, БЕХ, в КЕВР, в Министерство на вътрешните работи, в Министерството на енергетиката, сигнал обвързван с меко казано скандалната договорка сред “Булгаргаз ” и “Боташ ”. В този сигнал ще включим и отчета, който беше признат в краткотрайната комисия, която има за цел да откри всички обстоятелства и условия към сключването на договорката.

 

Това оповестиха пред публицисти в парламентарните коридори от “Възраждане ”. 

 

Те дават и период - 25 април. Ако до тогава, отчетът не влезе в пленарната зала, те ще го изпратят към институциите. 

 

”Временната комисия беше една от тези, които работеше добре в 49-ото Народно събрание, тъй че дръзвам да настоявам, че този отчет е извънредно справедлив и професионално написан ”, сподели депутатът от “Възраждане ” Йордан Тодоров. 

 

По думите му се вижда,  че няма воля от страна на ръководителя на краткотрайната комисия да го подпише и да го внесе за разглеждане в пленарна зала.

 

“Опитват се да го покрият, което нас не ни изненадва. Служебният министър Владимир Малинов, който е измежду хората подписали това съглашение. Ние това няма да го толерираме. Достигнаха сигнали, че се водят безпринципни предизборни сделки, в подмяна този отчет да бъде заметен под килима. Изключително значимо е този отчет да види бял свят ” съобщи още Тодоров.

 

Категоричен бе и, че държавното управление на сглобката не е направило нищо да предоговори контракта. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР