Днес ще внесем проект на решение за сваляне на имунитета

...
Днес ще внесем проект на решение за сваляне на имунитета
Коментари Харесай

Нинова: Внасяме проект на решение за сваляне имунитета на Борисов

Днес ще внесем план на решение за събаряне на имунитета на господин Борисов. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.


„ След като той няма доблестта самичък да си го даде, ръководителят на Народното събрание и болшинството сега тупат топката и го крият, ние поемаме самодейността да внесем този план за решение и ще забележим по какъв начин ще гласоподават сътрудниците от другите партии “, сподели Нинова.

Лидерът на левицата акцентира, че задачата е да се извърши законът. „ Казах ви към този момент, че петдневният период изтече и никой нищо не прави. Целта е да дадем опция на господин Борисов да потвърди думите си, че е почтен по тези каузи. Няма да стане, в случай че не си смъкна имунитета и няма транспарантен и почтен развой, и в случай че счита, че е по този начин, може още в точния момент самичък да си го даде, с цел да потвърди верността на това, което приказва “, безапелационна е Нинова.

Тя разяснява, че от Българска социалистическа партия гледат негативно на основаване на комисия по имунитетите. „ Защото чухме записите, в които се възнамерява тази комисия да тупа топката 6 месеца, с цел да изпере Борисов. Очевидно основаването на такава комисия не е да разкрие истината, а да избави Борисов от наказателно гонене “, добави Нинова.

Лидерът на левицата добави, че Иван Гешев търпи доста упреци, че през годините като основен прокурор „ не направи доста неща “. „ Същият основен прокурор през тези години ги пазеше тези хора, не започваше наказателните каузи, за които и ние няколко пъти сме алармирали “, сподели Нинова, само че посочи, че от Българска социалистическа партия биха желали да докара до дъно нещата. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР