Днес ще ви засипват чудесни новини. Денят ще е много

...
Днес ще ви засипват чудесни новини. Денят ще е много
Коментари Харесай

Днес ще ви засипват чудесни новини

Днес ще ви засипват чудесни вести. Денят ще е доста сполучлив. Вижте какво още ви очкава през новата седмица.
Хороскоп 14.08.2023г.Овен
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно.
Телец
Днес доста неща в персоналния Ви живот ще зависят от Вашата въздържаност, умения да се грижите за себе си и толерантност към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия обичан човек преди всичко. Ако такива качества се открият в душата Ви в точния момент, няма да зародят никакви проблеми през този ден.
Близнаци
Дали, поради пролетната отмалялост или заради вътрешните несъгласия, които ви изтезават, само че през днешния ден ще изглеждате много кисели и несговорчиви. Опитайте се да овладеете страстите си или най-малко не си изкарвайте неприятното въодушевление на близките.
Рак
След закуската и оправяне на леглото, просто е време да излезете от къщи. Само би трябвало да се заемете с нещо забавно, и да позабравите за своите безредици. Както постоянно, за Вас не съставлява компликация, да си намерите подобаваща компания. Може да се наложи да отделите време за родственици, които се оплакват, че от дълго време не са Ви виждали. Но това е допустима цена, защото и сами знаете, какъв брой доста Ви обичат. Като цяло денят е спокоен.
Лъв
Днес просто по този начин от нищото ще се появи чудесна вест, която Ви визира и то освен Вас, а и Вашите родственици и другари. Очакват Ви нови запознанства, радостни новини и сантиментални събития. Освен това ще вземете присъединяване в разпространение на хубавата вест. Заредете се с позитивна сила и си запазете малко за черни дни. Сега стартирате да разбирате обстановката, в която сте се оказали изцяло, а това е прелестно. Днес няма защо да се безпокоите – всичко върви просто чудесно.
Дева
Днес би трябвало да изграждате своя модел на държание въз основата на това, какво чете Вашия обичан човек, какъв жанр литература го интересува и с какви категории мисли. Затова преди да се решите на каквото и да било деяние, поогледайте книгите в библиотеката му…
Везни
Ако сте забелязали, че напоследък разправиите във Вашето семейство са станали прекомерно доста, пробвайте през днешния ден да си дадете сметка за техните аргументи. И е желателно да извършите това не сами, а двамата дружно! Постарайте се, диалогът да е спокоен и градивен, а да не прерасне в следващия спор!? може и това да се случи…
Скорпион
Ще са Ви нужни най-много старания през днешния ден, с цел да можете, дружно със своя обичан човек, да разрешите някакъв проблем. Ако не положите нужните старания, решаването на казуса ще стане много по-сложно, а това значи, че и във вашите връзки ще има повече напрежение.
Стрелец
Днес ще се деянията като не изключително свестен човек. Това може да провокира напълно естествено неспокойствие и в случай че не раздор, то най-малко огромен скандал. За да се избегне такова развиване на събитията, би трябвало да извършите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в детайлностите, и без да се пробвате да осмислите ставащото.
Козирог
Колкото по-нерешителни ще са през днешния ден Вашите дейности, толкоз ще са по-малки възможностите Ви за триумф и отзивчивост от Вашия обичан човек. Изглежда, че това е явно и май ще се наложи много да поработите върху себе си. Позанимайте се и със своите комплекси
Водолей
Това е доста под напрежение ден, който може да Ви донесе разочарования от непосредствен човек. Ще се наложи да се разделите с доста илюзии, което е мъчително и неприятно, само че належащо. Не си коства през днешния ден да взимате решения, тъй като сте склонни да изгаряте мостове, които по-късно може да Ви потрябват. Възможни са различия с роднините и не е изключена рецензия от страна на родителите. Дори и да почувствате, че не сте съумели да оправдаете очакванията на родителите си, не изпадайте в отчаяние. Трудно ще бъде да запазите положителното си въодушевление, само че и да изпаднете в меланхолия не е нужно.
Риби
В живота Ви стават прекомерно доста неща, само че това не е за удивление, защото Вие съществено сте се заели с промени. Може обстановката да се развие непредсказуемо, само че все-пак се постарайте да преодолеете тези компликации. Всички промени са стрес, та дори и тези, които са път към реализиране на по-добро. Може да се наложи да измененията старите настройки и модели на държание, които са останали непроменени прекомерно дълго време. Запазете успокоение: доста скоро всичко ще се подреди.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР