Днес ще ви запознаем с едни от основните кодове- пароли

...
Днес ще ви запознаем с едни от основните кодове- пароли
Коментари Харесай

Древно Заклинание Променя Живота Ви! Ако Искате Да Имате Пари И Успех, Изречете Тези Думи!

Днес ще ви срещнем с едни от главните кодове- пароли за триумф, пари и унищожаване на отрицателни събития, мисли и беди. Те са мощни принадлежности за намиране пътя към мечтаното.

Първата мощна ключова дума е „ веда отвед “. Това е ведическа формула за унищожаване на всевъзможни отрицателни мисли, страсти, събития. За страдание за тях има доста нищожна информация, само че се счита, че посредством тях в древността са спирали естествени стихии. Ето за какво, „ веда отвед “ се предлага при всяка заплаха, отрицателни мисли и сила.
Следващите ключове са за отключване на шанса, сдобиване с мечтаното, без значение дали е прогрес в кариерата или приемане на пари.

Заедно – ключ- ключова дума, която сплотява съзнанието и подсъзнанието, с цел да работят в естетика и да извлекат най- положителното от вас. Това е съществена дума за реализиране на задачите ви, която може да ви оказва помощ във всяка една обстановка. Авторът на книгата „ Кодове на подсъзнанието – 54 кодови изречения за благополучие и триумф “ Роман Фад “ поучава да я използваме постоянно, когато желаеме да бъдем спечелили. Той споделя още, че триумфът ни е обезпечен на 95 %.

Получава се – това е ключова дума за шанс, която би трябвало да се употребява с основната- Заедно. Тя ще ви донесе всичко, което искате- обич, пари, развиване, естетика. Идеята на тази композиция от звукове е, че получавате мечтаното.

Сдобий – материализиране на мечтаното. Този ключ осъществя фантазиите ви в техния физически смисъл. Използвайки го с горните два, имате приключен инструмент за сбъдване на предпочитание.

Казвайте думите заедно-получава се-сдобий за всяко ваше предпочитание, като не би трябвало да се съмнявате в тази работеща техника. Не позволявайте на негативизма да превземе мислите ви и реагирайте на всяка неудача с усмивка. Така пресичате неприятната сила и ускорявате положителните трептения.

Като за край ще прибавим единствено, че „ веда - отвед “ работи за всичко, та даже и за изгубени движимости например- ИЗПРОБВАНО!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР