Днес ще ви споделим история, която за щастие не е

...
Днес ще ви споделим история, която за щастие не е
Коментари Харесай

ДОБРОТО съществува: Мъж намери 140 хиляди лева и ги ВЪРНА на възрастна двойка

Днес ще ви споделим история, която за благополучие не е измислена и не е приказка. История за един съзнателен човек с голямо сърце, който не се изкушава, а просто дава добър образец на дъщеричката си.

37-годишният Владимир Симеонов преди няколко дни разгласява в своя профил във Facebook, че е намерил 70 000 евро, само че незабавно ги е върнал на притежателите им. Случката се развива на строителен обект в кв. " Бояна ", малко откакто той паркира на паркинга на градежа и вижда на земята паднал несесер. Първоначално взема решение, че вътре ще има телефон или цигари, само че когато го отваря, вижда забележителната сума пари. И без да се поколебава съумява да откри и притежателите, стара двойка, и да им ги върне.

 



" Не можех да допускам какво има вътре. Виждам парите. Не знам какъв брой са. Първата ми мисъл беше, че те ще стигнат до притежателя. Независимо къде е сега и какъв брой доста се тормози ", споделя Владимир пред Българска национална телевизия.

" В момента, в който споделих какво съм направил, първите думи на щерка ми бяха: " Тате, ти си направил положително, без аз да вземам участие в него ". Парите не са всичко. Това желая да схванат хората. В днешно време обществото е станало мощно обвързано единствено с парите. Пари, пари, пари..., само че не всичко е пари ", споделя Симеонов. И добавя: " Аз имам едно пояснение за какво се случи това нещо. Защото те са били положителни през живота си. Те са правили положително и това нещо им се връща в подобен сложен миг. Това е посланието, което желая да кажа на хората. Правете положително, без да очаквате нещо. Това ще ви се върне в сложен миг ", приканва Владимир, представен от Офнюз.

Екипът ни откровено се възхищава на положителното сърце на младия Владимир и се надява положителното да живее във от ден на ден хора у нас и по света!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР