Днес ще ви разкажем за една тенденция, която се върна

...
Днес ще ви разкажем за една тенденция, която се върна
Коментари Харесай

Любими на Джей Ло и Сиена Милър: Дънките, които трябва да присъстват в гардероба на всяка дама

Днес ще ви разкажем за една наклонност, която се върна на мода и ще ви покажем по какъв начин да я съчетаете с останалата част от облеклата в дрешника си.

През лятото жадуваме за лекост и независимост, в това число и в избора на облекла. Ефирни рокли, елегантни ризи и панталони, отворени сандали... Това са главните облекла и обувки, подобаващи за най-горещия сезон от годината. Но не би трябвало да забравяме и за облеклата, подобаващи за по-хладно време, тъй като настроението на времето може бързо да се промени и тогава чадърът, кожените якета и водонепромокаемите маратонки стават нашите най-хубави другари.

През лятото, а и през който и да е сезон от годината, е мъчно да не носим дънки. Те са съществена част от тоалета, която можем да сложим в непредвидени обстановки, безусловно постоянно и на всички места. Можете да ги сложите, с цел да отидете до магазина, в салона за хубост или на пътешестване, а в някои случаи може да се появите с тях в офиса.

Вероятно всеки има чифт обичани и доста комфортни панталони, които идеално прилягат на фигурата и се комбинират чудесно с 99% от дрешника му. Може би е време да намерим и един също толкоз комфортен чифт дънки, които да вършат компания на всички останали облекла в дрешника ви. А по-конкретно имаме поради дънки, които към този момент са си спечелили статута на една от главните трендове за лято 2024. А ето и една загадка: те се носят от най-големите фешън икони и звезди в разнообразни елементи на света.

Разгледайте нашата изложба и разберете кои са дънките на лято 2024!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР