Днес ще ви представим една от емблематичните носителки на титлата

...
Днес ще ви представим една от емблематичните носителки на титлата
Коментари Харесай

Гергана Райчевска: Конкуренцията за „Мис Силикон на десетилетието“ е много силна + снимки от новата гореща сесия на Гери

Днес ще ви представим една от емблематичните носителки на купата „ Мис Силикон “ – Гергана Райчевска.

Гласуването съответствува с новата й гореща фото сесия за Плейбой, чиято корица Райчевска краси през месец март. Освен изявлението в Гери ви предлагаме и фотоси без цензура снимани от фотографите на мъжката библия.

– Защо се яви на състезанието Мис Силикон?

– Това е въпреки всичко 2010, когато за силикон се говореше малко. Не всеки имаше корекции, камо ли да приказва за тях самоуверено и да се демонстрира пред другите. Аз обичам провокациите и това беше едно от тях. Явих се доста надъхана не завоювах, само че това ме накара още повече да желая тази купа!

– Очакваше ли да спечелиш?
– Аз се явих на първото издание на Мис Силикон през 2009 – а, тогава даже не стигнах до финала, обаче ми хареса концепцията за този конкурс и доста се нахъсах. И по този начин се записах за кастинга през 2010 година, към този момент много по-подготвена с едни гърди напред както се споделя, Имах самочувствие и усещах, че съм подготвена да ги разбия.

– Какво ти донесе купата Мис Силикон?
– На първо място станах много по-разпознаваема, започнах да получавам оферти за рекламни фотосесии, клипове, снимах се в разнообразни телевизионни продукции въобще сбъднах множеството от фантазиите си. Мога да кажа, че тази купа ми даде повече в сравнение с ми взе. Щастлива съм, че съм част от фамилията на Мис Силикон.

– Очакваш ли да станеш „ Мис Силикон на десетилетието “?
– Ще се веселя доста, само че не ми е на напред във времето! Има доста положителни попадения в този конкурс и конкуренцията е мощна в действителност!

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР