Днес ще Ви представим един по-различен облик на агенция за

...
Днес ще Ви представим един по-различен облик на агенция за
Коментари Харесай

Луксозна селекция от апартаменти за ценители от Комфорт Брокърс ООД

Днес ще Ви представим един по-различен образ на организация за недвижими парцели.

Известни измежду имотните среди с продажбата на здания ново строителство, този път ще Ви напомним за богатия избор, който оферират от по този начин наречените „ вторични “ парцели.

Ако потърсите в Гугъл неща като: “Луксозни жилища “, „ Луксозни жилища Варна “ няма да намерите чак толкоз доста огромни резултати. Това е един нишов, само че доста първокласен пазарен сегмент. Истинската добавена стойност на първокласните парцели и затворените комплекси е точно продажбата. Именно съществуването на защита, поддръжка на общите елементи дава сигурност на хората, които имат предпочитание да влагат в първокласен парцел, само че въпреки всичко желаят да разчитат на сигурност и на сложно решение за всички съпътстващи услуги, които вървят към едно жилище.

Затова особено за Вас подбрахме селекция от първокласни парцели. Жилища, които стопират дъха с локация, панорама, осъществяване, качество, визия и доста, доста други преимущества. Те са от най-голям клас, приключени и обзаведени с доста усет и жанр, съчетаващи по едно и също време уют, хубост и авторитет.

Апартаменти разположени в сърцето на гр. Варна на метри от Морска градина, в регионите Бриз, Чайка, м-ст Слънчев ден, Окръжна болница, к.к Константин и Елена.









Повече информация за всеки един апартамент, може да получите на телефон 052/ 600 458 , както и като посетите тяхния уебсайт на.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР