Днес ще ви представим 9 причини, поради които харесваме Близнаците: 1)

...
Днес ще ви представим 9 причини, поради които харесваме Близнаците:
1)
Коментари Харесай

9 причини, поради които Близнаците трябва да бъдат в живота ви

Днес ще ви представим 9 аргументи, заради които харесваме Близнаците:

1) Близнаците непрестанно уголемяват вашия свят, като ви срещат с забавни хора, хрумвания и неща.

Те ни минимум се тормозят от любознанието си, събират другари, опит и ползи без доста старания. Всеки представител на този знак е просто ходеща енциклопедия за личностно израстване и сигурно ще ви разреши да употребявате тази голяма база данни от ваша страна.

2) Близнаците са идеалните спътници на всяко досадно събитие.

Близнаците могат да очароват всяка компания и да впечатлят всеки човек. Затова самоуверено ги канете с вас на женитба, където роднините ви ще ви задават въпроси за персоналния ви живот, даже можете да ги помолите да дойдат с вас на скучна конференция с омразните ви сътрудници. Те ще свършат всичко за вас, ще бъдете героят на вечерта, който е довел толкоз обаятелен другар!

3) Представителите на този знак са великодушни души, които постоянно ще се притекат на помощ, ще ви заобградят с внимание и ще ви засипят с дарове.

Близнаците могат да не помнят рождения ви ден, само че пък не им е необходим мотив да ви създадат подарък. Те даже няма да ви питат: обичат да угаждат на приятелите си с непредвидени положителни каузи!

4) Изключително забавно е да споделяте с тях, тъй като са любопитни и в действителност се интересуват от вашите думи.

Близнаците постоянно биват подложени на критика за своята чудатост, само че никой различен знак не може да слуша събеседника си по подобен метод и да се усеща прелестно, че е в центъра на вниманието. Всяка връзка с Близнаци е като диалог със остарял другар, за който няма по-голям човек от вас.

5) Близнаците ви оказват помощ да виждате всичко от двете страни, когато сте захласнати от личната си позиция.

Те имат доста гъвкаво мислене, тъй че могат да погледнат на всяка обстановка от разнообразни страни и да ви върнат към действителността. Драмите и споровете са част от живота им, само че не обичат да спорят. Никой няма да може да бъде надвит от другар с такива дипломатически умения!

6) Близнаците ви развеселяват в тежки моменти.

Те са вашето бягство от действителността, опцията да се разсеете от всички проблеми и да се отпуснете. Те са изтощени от несъразмерната съвестност и постоянно ще намерят метод да ви накарат да се разсмеете даже и в най-мрачните си моменти.

7) Всички Близнаци ненавиждат хленченето, по тази причина не им се жалвайте или го направете вярно!

Животът е прекомерно къс, с цел да страдате и да плачете за всевъзможни дреболии. Теоретично го знаете, само че от време на време са ви нужни другари Близнаци, с цел да ви го припомнят.

8) Близнаците по собствен образец ви учат да взимате всичко от живота.

Знаете ли, че има хора, които постоянно “си правят работата ” и също така с тях се чувствате по-уверени? Близнаците постоянно тичат след завършения и занимания, за които скрито мечтаете, само че ви липсва храброст да следвате.

Вижте още: Всеки зодиакален знак има своя суперсила. Каква е вашата?

9) Близнаците в никакъв случай не се преструват, тъй като са отворени към всички.

Близнаците в никакъв случай не съдят никого и одобряват хората такива, каквито са. Те самите са малко ексцентрични, тъй че в тяхно наличие не е нужно да носите маска.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР