Днес ще вали главно в източната половина от страната. В

...
Днес ще вали главно в източната половина от страната. В
Коментари Харесай

Днес ще вали главно в източната половина от страната

Днес ще вали основно в източната половина от страната. В западните региони ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Ще духа до сдържан, в източните региони - краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат 0° и 5°.

По Черноморието ще е облачно с валежи от дъжд, в обособени региони от влажен сняг. Ще бъде доста прохладно, а вълнението на морето ще е мощно, с височина вълните до към 2 метра и половина.

В планините ще е облачно и мъгливо, а превалявания от сняг се чакат основно в Източна Стара планина и Странджа. Ще бъде прохладно, ще духа до сдържан, в източните региони краткотрайно мощен североизточен вятър. По планинските проходи ще има условия за виелици и навявания.

С превалявания, също най-вече от сняг, ще бъде в източните елементи от Балканите. В южните региони от полуострова облачността ще се раздира и понижава. С превалявания ще бъде и в доста региони от Европа. Интензивни снеговалежи се чакат в северните елементи от континента. Максималните температури в европейските столици ще бъдат от 0° в Москва до 16° в Мадрид.

У нас, в околните дни ще бъде по-често облачно, с превалявания, най-вече от сняг и повече в източната половина от страната, а в планинските региони там ще има и условия за навявания. Температурите ще се задържат по-ниски от нормалните за сезона.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР