Днес ще трябва да проявите чудеса от издръжливост и упоритост.

...
Днес ще трябва да проявите чудеса от издръжливост и упоритост.
Коментари Харесай

Днес ще трябва да проявите чудеса от издръжливост и упоритост

Днес ще би трябвало да деянията чудеса от устойчивост и непримиримост. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Не би било зле, да се вслушвате в препоръките на мъдрите хора: на личният си здрав разсъдък е по-добре да не се постанова да разчитате. Присъщите Ви емоционалност, избухливоет и нервност през днешния ден няма да се отразят по най-хубавия метод на връзките с обкръжаващите. В края на деня ще си спечелите не малко врагове, в случай че не се стегнете. Крайно мъчно ще се окаже за Вас съсредоточаването върху умствената работа, само че за занимания със спорт и деен отдих, денят е извънредно подобаващ. Всъщност физическото Ви натоварване ще се отрази добре на душевното Ви положение.
Телец
Общувайте повече с сътрудниците си или с хората, с които постоянно сте дружно, и ги попитайте, какво мислите за създалата се обстановка. Те ще са поласкани, че се интересувате от тяхното мнение, и ще бъдат подготвени да Ви отговорят. Вие си имате виждане, какво би трябвало да се направи по-нататък, само че нищо няма да Ви пречи, да получите удостоверение на своите мисли. Щом извършите това, ще се почувствате по-спокойни и ще можете по-лесно да се фокусирате над това, което би трябвало да свършите. Така ще повишите и своята известност – доста власт имащи хора ще изискат да ревизират какъв брой струвате.
Близнаци
Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, в този момент е най-подходящото време да започнете да си вършиме проекти! Настроени сте да се концентрирайте върху връзките със своя сътрудник и да действате безспирно, с цел да можете и двамата да се чувствате отлично. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази опция, възприемайте всичко като отложен отпуск и като нещо прелестно, което ви очаква…
Рак
Този ден не е обвързван с накакви зашеметяващи триумфи, само че като цяло не е неприятен. Ще имате опция да реализирате смели настоятелен проекти, както и да излезете на ново равнище в професионалната сфера. Победите изискват старания, само че това не Ви смушава. Само че обстоятелството, че ще се наложи да действате независимо, до някъде Ви тормози. Възможни са различия с по-възрастни родственици, като ще бъде изключително мъчно да стигнете на едно мнение по въпроси, свързани с финанси или имущество. Не е желателно да вършиме огромни покупки.
Лъв
Няма нищо неприятно в това, да вървите по пътя на най-малкото противодействие, по тази причина не обръщайте внимание на хората, които Ви вършат забележки по този мотив. Засужили сте да понижите своето витално движение, по тази причина намерете метод да се поглезите както би трябвало, и то в най-близко време. Уредете си екскурзия при добър туроператор, резервирайте шикозна маса в прочут ресторант, или просто се скрийте от всички със своите обичани DVD-дискове. Набрали сте такава инерция, че може да стигнете доста надалеч, а тогава може за малко да разпуснете.
Дева
Показвате изключителни дипломатически умения. Днес сте в положение да постигнете триумф във всевъзможни договаряния, както и да се справите с всевъъъзможни различия. Само сами със себе си те не са на ясно, а тъкмо това ще придаде на деня неподходящ прочувствен отенък. За свободното си време избирайте спокойни и неуморяващи занимания, и в случай че е допустимо, лишени от спортен дух. Днес ще се чувствате извънредно некомфортно, в случай че не можете да издемонстрирате пред целия свят своето предимство над обкръжаващите.
Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.
Скорпион
Самият факт, че преди малко сте разреши на някого да Ви поздрави обществено, е към този момент огромна крачка за Вас. Наистина, имате цялостното съображение да се поглезите с една вечеря в ресторант, или да извършите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това подучване по доста уважителна причина. Напред! Не се отхвърляйте!
Стрелец
Днес ще би трябвало да деянията чудеса от устойчивост и непримиримост.Те ще са Ви повече от нужни при общуването с Вашия обичан човек, въпреки че през този ден дадената задача напълно няма да може да бъде наречена лека. Ако се справите с нея, можете самоуверено да си подарите орден. Макар и шоколаден.
Козирог
Мислите, че през вчерашния ден всичко е било на съществено? И напълно не сте били склонни към усмивки, а да не приказваме за немарливост? Тогава затваряйте люковете, тъй като още нищо не сте видели. Вчерашният ден е бил просто подготовка. А в този момент изцяло сте готови да завладеете щурвала и да се хванете крепко за него, изключително в случай че сте уверени, че никой не би управлявал кораба в този момент по този начин, както Вие. Напред и хващайте щурвала!
Водолей
Готови сте да наречете нещата с същинските им имена, само че дали Вашият събеседник е подготвен да чуе всичко това? Не може да се каже, че по-рано не сте се сблъсквали с сходни обстановки, и надали ще се сдържате този път. Вашата принципност е доста скъпо качество, само че в този момент надали ще Ви донесе известност. Ако за Вас е значимо да запазите кръга от своите поклонници, пробудете своята приемливост, преди да решите какво тъкмо и по какъв метод би трябвало да кажете.
Риби
За да си станете още по-близки, би трябвало да се грижите за нещо или някого дружно. Не е значимо дали това ще бъде коте, кактус или дете. Важното е, че общата грижа ще ви сближи още повече. Днес е доста подобаващ ден да се сдобиете или да си изберете подобен обект на групова обич.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР