Днес ще стане ясно на колко от задържаните при вчерашната

...
Днес ще стане ясно на колко от задържаните при вчерашната
Коментари Харесай

Съдът решава дали да остави в ареста задържаните от ГКПП „Калотина“

Днес ще стане ясно на какъв брой от арестуваните при вчерашната акция против корупцията на граничен пункт „ Калотина “ ще бъдат повдигнати обвинявания.

30 души – цялата промяна митнически чиновници, както и чиновници на Гранична полиция, бяха арестувани при огромна акция на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Калотина ”, съобщи кореспондент на БГНЕС. Между арестуваните е и началникът на митнически пункт “Калотина ”, заяви основният прокурор Иван Гешев, който дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов оповести детайлности от акцията на място.Става дума за проведена незаконна група, занимавала се с корупционни дейности, съобщи Иван Гешев.

От своя страна Ивайло Иванов съобщи, че са съумели да опазят всичко в загадка и реализацията е реалност. Има арестувани над 30 индивида – цялата промяна от митничарите, които са тук на работа, има чиновници на Гранична полиция, заяви още основният секретар на Министерство на вътрешните работи. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР