Днес ще стане ясен пълният вид на полуфиналната схема на

...
Днес ще стане ясен пълният вид на полуфиналната схема на
Коментари Харесай

Швьонтек, Рууд и Рубльов-Чилич: Коментирайте днешните мачове


Днес ще стане явен цялостният тип на полуфиналната скица на Ролан Гарос както при мъжете, по този начин и при дамите.

Програмата на централния корт „Филип Шатрие“ стартира в 13:00 ч. с напълно съветския конфликт сред Дария Касаткина и Вероника Кудерметова. В последния четвъртфинал при дамите международната №1 Ига Швьонтек ще се изправи против една от приятните изненади на шампионата – Джесика Пегула.

В последният мач от дневната сесия един против различен ще се изправят Марин Чилич и Андрей Рубльов. Хърватинът изигра един от най-силните мачове в кариерата си, елиминирайки в три сета международния №2 Даниил Медведев, само че Рубльов ще търси реванш за провалянето на Australian Open.

Вечерната сесия е отредена за скандинавското „дерби“ сред Каспър Рууд и Холгер Руне. Световният №8 е изявен любимец и има златен късмет да се класира за първия си „мейджър“ полуфинал, само че Руне е на крилете на вдъхновението откакто в миналата фаза отстрани миналогодишния финалист Стефанос Циципас.
„Филип Шатрие“, начало в 13:00 ч.
Вероника Кудерметова – Дария Касаткина
Ига Швьонтек – Джесика Пегула
Андрей Рубльов – Марин Чилич
Не преди 21:45 ч.
Каспър Рууд – Холгер Руне

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Вижте коефициентите за Ролан Гарос на sesame.bg

Днес ще забележим и няколко мача с българско присъединяване. Димитър Кузманов ще се изправи против седия в схемата Юго Грение (№151) на осминафинала на Чалънджър шампионата в Познан, като дуелът е втори в програмата на корт №1, която стартира в 13:00 ч. Симон-Антони Иванов ще играе с Лазар Войнович в първи кръг на ITF M15 конкуренцията в Будва, а Леонид Шейнгезихт стартира присъединяване си във Вааса против Ян Кобиерски (№1816). При дамите Джулия Терзийска ще се изправи против Анджелика Раджи на старта на W60 шампионата в Бреша.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР