Днес ще станат ясни шампионите на първия по рода си ...

Днес ще станат ясни шампионите на първия по рода си

Кои ще са шампионите на виртуалния Madrid Open - гледайте тук!

Днес ще станат ясни шампионите на първия по рода си виртуален тенис шампионат Madrid Open с присъединяване на доста от звездите на ATP и WTA. Вчера се изиграха 1/4-финалите, а през днешния ден предстоят полуфиналите и директните борби за крайния триумф.

Днешната стратегия стартира в 16,00 часа българско време с първия полуфинал при дамите - Фиона Феро - Сорана Кърстя. Най-рано в 16,30 ще се изиграе полуфиналният конфликт при мъжете Стефанос Циципас - Давид Гофен, в програмата следват и останалите два полуфинала: Каролин Вожняцки - Кики Бертенс и Анди Мъри - Диего Шварцман.

Мачът сред Циципас и Гофен се обрисува да бъде много забавен, защото и двамата демонстрираха от началото на шампионата отлични умения с джойстика на видеоиграта Tennis World Tour. В другия полуфинал при мъжете Анди Мъри е в ролята на любимец против Шварцман, само че аржентинецът надали ще се даде без пердах. При дамите и четирите участнички демонстрираха класа и са на полуфинал без проваляне.
Полуфинали, дами:
Фиона Феро - Сорана Кърстя
Каролин Вожняцки - Кики Бертенс

Полуфинали, мъже:
Стефанос Циципас - Давид Гофен
Анди Мъри - Диего Шварцман

Виртуалният шампионат е с благотворителен темперамент, като наградният му фонд е от по 150 000 евро както при мъжете, по този начин и при дамите. Победителите сами ще дефинират какви суми да дарят за подпомагането на тенисисти, които са наранени стопански от стопирането на сезона и от COVID-19. Допълнителни 50 000 евро ще бъдат отпуснати за намаляването на обществените вреди, породени от ковид. МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ НА МАЧОВЕТЕ НА ЖИВО ТУК!

ЛИНК 2

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАЧОВЕТЕ МОЖЕТЕ ДА СЛЕДИТЕ ТУК!

Източник: sportal.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg