Днес ще станат ясни финалистките на Уимбълдън 2019. И двата

...
Днес ще станат ясни финалистките на Уимбълдън 2019. И двата
Коментари Харесай

Днес са дамските полуфинали на Уимбълдън 2019

Днес ще станат ясни финалистките на " Уимбълдън " 2019. И двата полуфинала ще се играят на Централния корт в " Ол Инглънд Клъб ", като началото им е от 15:00 часа. Съоръжението има преносим покрив и един дъжд единствено би трансформирал изискванията - вместо игра навън на трева ще имаме игра в зала на трева.
 Рафа Надал подсигури класиката с Федерер след елементарен триумф над Сам Куери
Рафа Надал подсигури класиката с Федерер след елементарен триумф над Сам Куери

Предстои ни огромно шоу в петък

Фаворитки са някогашните международни №1 Серина Уилямс (САЩ) и Симона Халеп (Румния). Халеп открива програмата с дуел против украинката Елина Свитолина. След неуспеха на " Ролан Гарос " румънката още веднъж се е прицелила към върха. Свитолина до в този момент не играе на шампионатите от " Големия шлем ", само че в този момент с поддръжката на Гаел Монфис може да стигне до първи край.

Серина ще срещне изненадата от Чехия Барбора Стрицова. Американката отпадна на смесени двойки, където си партнираше с Анди Мъри и умерено може да се концентрира в борбата си за осма купа на " Уимбълдън ". Стрицова потвърди, че не се опасява от никоя съперничка, поставяйки завършек на очакванията на домакините с триумф против Джоана Конта.

На Централния корт Ще има и един полуфинален дуел в мъжките двойки. На " Уимбълдън " е единственото място, където дуетите играят в три от пет гейма и шампионатът справедливо може да бъде избран като Световно състезание. Южноафриканецът Равен Клаасен и новозеландецът Майкъл Винъс ще играят против колумбийското дуо Хуан Себастиан Кабал и Роберт Фара. Кабал и Фара вършат извънреден сезон и една от дребното им загуби е от Григор Димитров и Карен Хачанов в Мадрид.
 Григор Димитров няма да продължи присъединяване си на двойки в Мадрид
Григор Димитров няма да продължи присъединяване си на двойки в Мадрид

Димитров и Карен Хачанов трябваше да излязат на следващия ден във втория кръг против Диего Шварцман и Доминик Тийм

На корт №1 е другият полуфинал Никола Маю (Франция) / Едуар Роже-Васлен (Франция) - Иван Додиг (Хърватия) / Филип Полашек (Словакия). След това и срещи при смесените двойки, където интресът спадна след отпадането на " Мърина ".
 Снимка 433207
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР