Днес ще си поговорим за псевдо лошите момчета и истинските

...
Днес ще си поговорим за псевдо лошите момчета и истинските
Коментари Харесай

Защо българката е неуверена и не вярва в себе си?

Днес ще си поговорим за псевдо неприятните момчета и същинските такива, за какво те ни притеглят толкоз и би трябвало ли най-малко един път в живота да изживеем тази тръпка? Какво прави българката неуверена, а връзките токсични? Има ли съвършени мъже?

Марти, какво най-често срещаш при своите клиенти?

Най-често ме търсят, поради това, че нямат убеденост и не мислят, че имат стойност. Те считат, че не заслужават да бъдат обичани и като че ли са изгубили религия в любовта. Тази осцилация пречи във всяка сфера от живота им. Затова направих курса " Магнит за любовта ” - магнит освен за мъжете, а за чудеса от всякакво естество. Да заобичаш себе си е метод да подобриш персоналните си връзки.

Как можем да се оправим с тези контузии?

Той е сложен и дълъг. Става със фамилни констелации, с връщане обратно във времето. Работата с нашето вътрешно дете и любовта към нашия възрастен е верният път. Не би трябвало обаче едното да е за сметка на другото.

Работи ли методът " застани пред огледалото и си прави похвали ”?

На мен ми работи друго нещо. Аз последвам следната процедура - всякога, когато излизам от у дома стоя пред огледалото и се представям, че имам кинжал, опрян на врата и излизам на открито с високо вдигната глава. На някои дами им дава мощ да пиаш с червило по огледалото или да си пишат утвърждения.

Да си поговорим за мъже! Колко значими са подаръците?

Тук има нещо основно - езикът на любовта. Ако езикът му на любовта са подаръците, той ще ни подарява дарове и ще обича да получава. Но, в случай че вашият сътрудник избира да прекарвате пълноценно време и допиране, то тогава той няма да се сеща да подарява. Каквото и да му поднесем, той няма по какъв начин да го оцени. Затова би трябвало да сме наясно кой е и нашият, и неговият език на любовта.

Защо харесваме неприятни момчета?

Те са забавни с това, че се движат по ръба на разсъдъка, по ръба на закона, основават адреналин, през днешния ден фи има, на следващия ден ги няма. Всяка една жена би трябвало да има връзка с такова момче по не един път в живота си, само че да не е за непрекъснато. Да си поиграят с него и да го пуснат на независимост, след което да основат постоянна връзка. Няма неприятно да имаме сходни връзки, само че сега, в който стартира да става токсично и да страдаме, няма смисъл да продължаваме.

Какво е отношението ти към операциите. Привличат ли ни първосигнално игрите на котка и мишка?

Щом на една жена ѝ харесват тези детси игри, значи тя не се познава. Връщаме се обратно към това, че ти не обичаш себе си и си с едно голямо вътрешно дете - игричките те задействат и ти страдаш най-после. Много огромно облекчение изпитвам, когато съумея да помгна на една жена да се измъкне от сходни връзки.

Как да накарам мъжа да направи каквото желая?

Просто му кажи! Но няма по какъв начин да накараш някой да ти дава нещо, в случай че ти не си го даваш, без значение дали става дума за обич, внимание или дарове. Дори и в другарството е по този начин. Вероятно операцията би помогнала, само че тя не може да просъществува в дълготраен проект, Няма бракове, които са издържали на база операция. Съблазняването е нещо напълно друго - то се случва през женската ни страна, само че може и през мъжката.

Как да стане това?

Направих един курс, нарче " Идеалният за мен ”. Измислих си 5 наименования на 5 вида мъже. Имената са си мои, авторски, една вечер ги сънувах. Направила съм ги въз основата на доста наблюдения на мъже, с които съм комуникирала. 

Единият е Отшелникът - мъже с вътрешна мотивация, интровертна, спокойни и на тях им би трябвало настъпателна жена. В живота си те обичат единствено една жена, без значение дали са дружно, развели са се или тя е умряла.

Как да изненадаме своя мъж, когато сме в дълготрайна връзка?

На първо място бих споделила, че въобще не би трябвало да позволяваме да изпадаме в рутина. Тук доста зависи от архетипа жена. Но като цяло отговорността да внасяме многообразие във връзката е наша. Редно е да седнем и да си поговорим искрено - да си кажем, че сме попаднали в рутина и би трябвало да я разчупим. Хубаво е да му желаяме поле за изява, с цел да може той да чака, че нещо ще се промени. Тогава измислете нещо съгласно опциите си.

Кои са останалите видове мъже, които Марти е определила в своя курс? Как сполучливо да съблазним всеки от тях - гледайте нашето ново видео!

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР