Днес ще се задържи предимно слънчево. Над източните райони ще

...
Днес ще се задържи предимно слънчево. Над източните райони ще
Коментари Харесай

Днес ще се задържи предимно слънчево

Днес ще се задържи най-вече слънчево. Над източните региони ще има ниска слоеста облачност или мъгла, които към обяд ще се разсеят. В следобедните часове още веднъж ще се развива купеста облачност, основно над планинските региони в западната половина от страната ще е забележителна, само че единствено на обособени места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Температурите в източните региони ще се задържат по-ниски, само че в останалата част от страната дневните ще доближават 25°-30°.

 

В планините ще е най-вече слънчево. В следобедните часове ще се развива купесто и купесто-дъждовна облачност и в масивите в Западна България ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 19°, на 2000 метра – към 12°.

По Черноморието сутринта ще има ниска слоеста облачност или мъгла, които към обяд ще се разсейват и ще се откри най-вече слънчево време. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са 17°-21°. Температурата на морската вода е 15°-18°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР