Днес ще се усили вятърът от север-североизток. Минималните температури ще

...
Днес ще се усили вятърът от север-североизток. Минималните температури ще
Коментари Харесай

Хем снежно, хем и вятър ни брули. Сутрешен студ и градуси от минус 6 до 6

Днес ще се усили вятърът от север-североизток. Минималните температури ще са от минус 6 до минус 1, а дневните от 1-2 до към 6 градуса, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Облачността ще бъде забележителна, с по-съществени разкъсвания над източните региони. Там северният вятър ще бъде сдържан и мощен.

В четвъртък и петък ще бъде студено, с минимални температури от минус 7 до минус 2. Почти без превалявания или със напълно слаби прехвърчания на сняг на обособени места.

Облачността ще бъде променлива, постоянно забележителна. Дневните температури ще са от към нула до плюс 5 градуса, само че в Лудогорието и по високите полета не са изключени и ледени дни с оптималната температура под нулата.

В събота ще има забележителна облачност, с валежи от сняг над планините и източните региони. Минималните температури ще бъдат с ниски януарски стойности от към минус 10 до минус 3 и дневни от към нула до 5-6 градуса. На места в котловините са вероятни и по-ниски стойности.

Студено, с променлива облачност, само че съвсем без превалявания ще бъде и в неделния ден. Ще остане прохладно, със слаб и сдържан вятър от североизток. Температурите ще бъдат без основна смяна по отношение на тези от събота.

Според предварителните прогнози, едва покачване на температурите следва от идващия понеделник, 14 март.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР