Днес ще се сбъдват желания, силна седмица чака зодиите. Вижте

...
Днес ще се сбъдват желания, силна седмица чака зодиите. Вижте
Коментари Харесай

Днес ще се сбъдват желания, силна седмица чака зодиите

Днес ще се сбъдват стремежи, мощна седмица чака зодиите. Вижте какво още споделят звездите за днешния понеделник.

Хороскоп 23.10.2023г.
Овен
През този ден ще Ви бъде много мъчно да се оправите с възприятията си към своя обичан човек или към оня, който претендира за това почетно звание. Ако не знаете твърдо, какво име да поставите на процеса, ставащ в душата Ви, по-добре и не го назовавайте. Нека по-ясно да изкристализира.
Телец
Резултатът от Вашите старания ще бъде много непретенциозен, в случай че не се откажете от обичайните си способи на реализиране на мечтаното. Трябва да експериментирате и импровизирате, и единствено следователно може да разчитате на някакви изключителни триумфи. Не е желателно да употребявате този ден за търсене на нови съдружници и другари. Много елементарно може да изпаднете в илюзия, а от това недоброжелателите биха се възползвали на драго сърце. Желателно е да се въздържате от развлечения, свързани с огромни разноски: увличайки се в търсенето на мощни чувства, рискувате да останете с дребни пари.
Близнаци
Утрото е уместно време за работа с документи, сформиране и инспекция на доклади и друга бюрократична работа. По това време ще Ви бъде мъчно да се концентрирайте, само че надали някому ще се удаде да Ви откъсне от значимите неща. Постепенно обстановката ще се промени и през втората половина на деня на драго сърце ще бърборите за дреболии, ще слушате ( а допустимо и да разпространявате) злословия, само че пък в работата надали ще деянията извънреден възторг. Вечерта е добра за другарство с по-възрастни от Вас, а техния опит и мъдрост ще се окажат потребни, даже и да споделяте със събеседника позитивното си отношение към живота.
Рак
Готови сте да напуснете мястото си? Наистина да оставите „ домашната база ” и да се осмелите да извършите крачка напред? Разбира се, че сте подготвени. Какво пък, небесата са определили: време е, да се отправите на някъде. И в случай че в действителност сте подготвени за това, изберете си придружител и започвайте да вършиме проекти – в общи линии, несъмнено. Възможно е в този момент да не можете да извършите замисленото, само че в случай че започнете да вършиме проекти, ще се почувствате, като че ли към този момент стартирате да ги реализирате.
Лъв
Всичко, което през днешния ден Ви каже Вашият обичан човек, ще смятате за някаква нелепост, и то не постоянно с съображение. Отгоре на всичко ще бъдете „ обзаведени ” с изменчиво въодушевление. На процедура това може съществено да обиди Вашата половинка и затов а не би трябвало да се увличате прекомерно. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на непосредствен Ваш човек.
Дева
Рискувате да загубите доста. Днес сте прекомерно самоуверени и подготвени да поставите на карта всичко, което цените и Ви е скъпо. Но неправилната оценка на обстановката води до вреди и ще губите даже и на тези места, които сте смятали за свои. Самостоятелните дейности изискват избрана нерешителност. Дори и да сте привикнали да разчитате извънредно на личните си сили, в този момент е най-добре да се презастраховате, и това няма да Ви пречи. Отложете подписването на значимите документи, огромните покупки и решаването на финансовите и имуществени въпреси.
Везни
В сложен миг ще получите поддръжка от хора, които по-рано единствено са Ви подлагали на критика. Приятен сърпрайз ще се окаже и това, че роднините ще Ви предложат помощ при реализацията на Вашите проекти, за които до скоро са се изказвали неблагоприятно. Денят е доста подобаващ за унищожаване на всевъзможни фамилни различия и споразумяване на връзките с по-възрастните родственици. Романтичното въодушевление, започващо през този ден, ще докара до възникване на съществени усеща. Но събитията ще се развиват напълно не по този начин, както сте очаквали, и по тази причина се гответе за изненади.
Скорпион
Не поемайте отговорност зарад другите и е желателно да избягвате обстановки, в които те биха зависели от Вас. Самостоятелната работа не е толкоз приятна, само че е доста по-ефективна от присъединяване в каквито и да било взаимни планове. Днес ще сте по-малко разговорчиви от нормално, а това може да се стори необичайно на околните Ви. Постарайте се да не давате мотив за съмнения и ревнивост – и едното и другото през днешния ден доста биха усложнили връзките. Крайно нежелателно е да вършиме покупки и дори да посещавате търговски обекти, изключително през втората половина на деня.
Стрелец
Ще се сблъскате със съществени професионални проблеми и ще се наложи да признаете, че не сте избрали допустимо най-верния път, и е време да започнете оттегляне, в случай че, несъмнено, сами не желаете да се напъхате в улица без излаз. Имате късмет да разчитате на поддръжката на авторитетни хора, само че не забравяйте, че тяхната отзивчивост ще е подплатена от персонален интерес към Вас. Единствената опасност за Вашите персонални връзки са непредсказуемостта и непоследователността на личното Ви държание, а Вие ту сте обхванати от любезност, ту сте обидчиви и раздразнителни. Стегнете се, тъй като другояче общуването с Вас ще стане съществено тестване за Вашите близки.
Козирог
Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се пробва да Ви оказва напън, пробвайки се да Ви наложи някакви деспотични периоди. Графиците се основават за това, че да може в тях да се вършат корекции. Много по-важно е, да разбирате какво вършиме. Опитите непрекъснато да поддържате мир и единодушие, са обречени на неуспех. Конфликти стават, само че нормално водят до взимане на по-умни решения.
Водолей
За да обичате един човек, би трябвало да обичате и света, в който живее. Днес при Вас това в действителност може да се получи. Затова в случай че Вашата половинка Ви предложения в своята компания, или да вземем за пример в своя клуб, на посетители при родственици или при своите родители, никога недейте да отказвате. Всичко би трябвало да бъде хубаво!.
Риби
Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР