Днес ще се радваме на хармоничния аспект между Луната и

...
Днес ще се радваме на хармоничния аспект между Луната и
Коментари Харесай

Ден за активни действия, творчески подем и вдъхновение

Днес ще се радваме на хармоничния аспект сред Луната и Слънцето, който носи хармонизация и непоклатимост. Днес вътрешен глас и схващане работят дружно, което е положително за виновни каузи. Действието на този аспект ще благоприятства както връзките, по този начин и работата, ще окаже въздействие и върху общото въодушевление. Хората ще се усещат оживени и в приповдигнато въодушевление. Благоприятно е за основаване на нови контакти. Носи нови благоприятни условия, идващи извън. По отношение на здравето работи удобно.

Луната e в символ Лъв до 21:47ч на 6 декември

Сега може да се почувствате мощни и самоуверени и това е по този начин, тъй като енергийният капацитет на Луната е извънредно висок. Повечето каузи ще ви се удават с лекост. Добре е да се дават и получават дарове, да устройвате приятни сърпрайзи. Колкото повече смях и смешки, толкоз по-добре. В дните на Лъва се дръжте уместно царствено и бъдете снизходителни към минусите на другите. Благоприятно е за покупка на злато, творби на изкуството, предмети на разкоша, осветителни принадлежности, дарове. Време за щедрост.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Продължава 21 лунен ден до 21:30ч на 5 декември (от 20:23ч на 4 декември)

Този ден разкрива вътрешният капацитет на човек. Става връзка сред земната и небесната сила. Удачен ден – работата ще спори и задачите елементарно могат да бъдат реализирани, а трудностите преодолени. Всичко би трябвало да бъде по почтен метод. Ако употребявате неистини, двуличие и машинация, Вселената ще запомни и ще ви накаже по-късно. В случай на потребност, може да разчитате на поддръжка.

Ден за дейни дейности, за креативен напредък и ентусиазъм. Подходящо за взимане на виновни решения. Действията през днешния ден са лекарство за всички психически проблеми. Възможно е да получите забавни оферти. Днес не би трябвало да се страхувате от измененията, които се случват в живота ви.

Хубаво е да си организирате любовни или другарски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни безредици. Ще усетите енергиен напредък. Усамотението в този момент изключително стартира да тежи. Подходящо време за общи фамилни каузи. Благоприятно време за пътувания, само че единствено в случай че са планувани авансово, а не при непринудено зараждащи решения.

Необходимо е този ден да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и подсилване на тялото. Подходящи са физическите дейности на духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовни практики.

Да се заобикалят артикули, които натоварват черния дроб като алкохол, салами, мазна храна, артикули съдържащи животинска лой.

Смята се, че осъществените в 21 лунен ден благотворителни действия, няколко пъти усилват богатствата карма.

В 21-ви лунен ден сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Не е добре в този момент да стартират нови интимни връзки.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

На двадесет и първия лунен ден е добре да се закупат: коне, коли, колела, мотоциклети и всевъзможни типове транспортно съоръжение. Също по този начин е уместно да пазарувате за къмпинг съоръжение - раници, фенерчета, палатки, спални чували и други Моля, обърнете внимание, че когато купувате артикули през този интервал, би трябвало изцяло да се доверите на интуицията си.

Следва 22 лунен ден от 21:30ч на 5 декември до 22:39ч на 6 декември

20 безоблачен ден – Добър ден за дейни дейности. На делата, които се стартират през днешния ден им е належащо цялостна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води битка за правдивост, само че единствено по почтен път. Сега елементарно се вземат решение всевъзможни разногласия, заплетени проблеми. Добре е да се разплатите с задълженията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР