Днес ще се проведе заседание на Изпълнителния комитет на Българския

...
Днес ще се проведе заседание на Изпълнителния комитет на Българския
Коментари Харесай

Изпълкомът на БФС насрочва днес дата за извънреден Конгрес

Днес ще се организира съвещание на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз.То ще стартира в Национална футболна база „ Бояна “ в 13:00 часа и на него се чака да бъде назначена дата за осъществяване на ексклузивен Конгрес.

Изпълкомът на БФС трябваше да се събере още предходната седмица на база оповестено известие на формалния си уебсайт, само че в последна сметка то ще се организира през днешния ден по обяд.

Медиите и футболната общност схванаха за деня на съвещанието по време на чуването на Михайлов пред Комисията по младежта и спорта в сряда – чуване, на което някогашният национал бе привикан във връзка със случилото се на митинга против футболния съюз в четвъртък, 16 ноември, преди европейската подготовка с Унгария, провела си при закрити врата.

Днешното съвещание би трябвало да даде изясненост за дата на осъществяване на нов Конгрес – чака се той да бъде избирателен.

В последните дни се появи и нов претендент за президентския пост – това е съ-собственикът на Локомотив Пд Христо Крушарски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР