Днес ще се изиграят три мача от кръг №30 в

...
Днес ще се изиграят три мача от кръг №30 в
Коментари Харесай

Ливърпул може да се доближи на победа от титлата, Челси е фаворит срещу Астън Вила

Днес ще се изиграят три мача от кръг №30 в британската Висша лига.

От 16:00 часа ще играят Нюкясъл и Шефилд Юнайтед. Интерес съставлява играта на " свраките ", които имат нов доста богат собстеник, некриещ упоритостта да направи отбора следващия гранд на Острова. Тимът е на 14-а позиция с 35 точки и има потребност от още няколко пункта, с цел да завърши с терзанията от изпадане.

Новакът Шефилд Юнайтед има други цели. Тимът е на седмо място с 44 точки и при победа ще изпревари Манчестър Юнайтед и Уулвърхямптън. Това е един от мачовете, които ще покажат какъв брой са основателни упоритостите на Шефилд. Отборът към този момент изизгра един мач, завършвайки 0:0 като посетител на Астън Вила. В този дуел стана най-големият скандал в британския футбол след подновяването, откакто системата за обявяване на гол не сработи и попадение за Шефилд не беше зачетено.

Вторият мач от 18:15 часа опълчва предпоследния Астън Вила и четвъртия Челси. Тимът от Бирмингам може да се изкачи до 16-о място при триумф. Челси няма право на неточност и може да отвори 5 точки задатък пред манчестър Юнайтед. Лоноднчани вършат гръмка селекция и твърдо желаят новите попълнения да играят в идващото издание на Шампионската лига.

" Черешката на тортата " и мъърсисайдското дерби от 21:00 часа сред Евертън и Ливърпул. " Червените " ще се приближат на победа от мечтаната купа. Домакините не биха желали да оказват помощ на безконечния противник. Те са на 12-а позиция с 37 точки.

Утре от 22:00 часа е последният мач от кръга: Манчестър Сити - Бърнли.
 Брайтън съкруши Арсенал с гол в последната минута
Брайтън съкруши Арсенал с гол в последната минута

Домакините направиха цялостен поврат
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР