Днес ще се изиграят срещите от втория кръг на Лигата

...
Днес ще се изиграят срещите от втория кръг на Лигата
Коментари Харесай

Какво ни очаква тази вечер в Лигата на конференциите?

Днес ще се изиграят срещите от втория кръг на Лигата на конференциите. С всеки идващ стадий борбата в обособените групи става все по-напечена. Затова и довечера можем да чакаме много вълнуващи конфликти по терените на Стария континент.

Един от мачовете, които първи приковават вниманието е сред Истанбул Башакшехир и Фиорентина. " Виолетовите " започнаха акцията с тъждество, а в този момент им следва много подло посещение в Турция, където ще се изправят против другия любимец в група " А ", тъй че ще бъде забавно какво ще се случи.

В група " В " също има любопитен дуел сред Силкеборг и Уест Хам. " Чуковете " завоюваха първия си мач и през днешния ден имат късмет да затвърдят статута си на любимец в групата, в случай че вземат нови три точки. Датчаните обаче са подъл тим, който не трябва да бъде подценяван.

Друг от любимците в шампионата в лицето на Виляреал пък гостува на Апоел Беер Шева в среща от група " С ". " Жълтата подводница " се намира в страхотна форма от началото на сезона и всичко друго от победа ще се одобри като изненада. Израелтяните обаче също имат своите упоритости за продължение напред в шампионата, тъй че всяка точка, която съумеят да измъкнат, ще е с голяма цена.

Няма по какъв начин да подминем и мачовете в една от най-равностойните групи - група " D ". Там първите дуели бяха равенства и това прави интригата още по-голяма. Днес Партизан приема Ница в Белград, до момента в който в другата среща Кьолн семейства на Словачко.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР