Днес ще се изиграят срещите от втория кръг на група

...
Днес ще се изиграят срещите от втория кръг на група
Коментари Харесай

Рафаел Надал и Даниил Медведев ще излязат днес в първия мач на сингъл в Лондон

Днес ще се изиграят срещите от втория кръг на група " Андре Агаси " от финалния шампионат на ATP в Лондон (Великобритания).

Както е правилото за групите, което се употребява в тениса, ще се срещнат първо победените от първия ден, а в късната сесия един против различен ще се изправят тези, които завоюваха откриващите дуели.
 Доминик Тийм на полуфинал в Лондон след поврат над Новак Джокович
Доминик Тийм на полуфинал в Лондон след поврат над Новак Джокович

Австриецът направи цели 50 уинъра

От 16:10 часа ще играят международния №1 Рафаел Надал (Испания) и направилият възторг в последните месеци Даниил Медведев (Русия). Това е повтаряне на финала от US Open, когато двамата направиха петсетово шоу в Ню Йорк. Сега залогът е оставане в борбата за полуфинал, макар, че на доктрина и изгубилият може да остане с минимални шансове за Топ 4 при изискване, че вземе една част.

Шест часа по-късно гръцкият гений Стефанос Циципас ще срещне младия немец Александър Зверев. В първия кръг Циципас победи Медведев, а Зверев малко изненадващо мина през Надал.

Преди мачовете на сингъл ще има дуели на двойки от група " Макс Мирни. От 14:10 часа е срещата сред дуета от Колумбия, Хуан Себастиан Кабал и Роберт Фарах с холандеца Ян-Юлиен Ройер и румънеца Хория Тъкау. Втората намира се чака да излъчи полуфиналисти. В нея ще се опълчват появилите се в елита през тази година германци Кевин Кравиц и Андреас Миес против французута Пиер-Юг Ербер и Никола Маю.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР