Днес ще се изиграят първите мачове от основната схема в

...
Днес ще се изиграят първите мачове от основната схема в
Коментари Харесай

Вторник: Нова битка за Томова в Рим, Лазаров също на корта


Днес ще се изиграят първите мачове от главната скица в женския шампионат на WTA 1000 конкуренцията в Рим. Програмата на централния корт стартира в 12:00 ч. с дуела сред Маяр Шериф и Анна Блинкова. На Grand Stand олимпийската вицешампионка Маркета Вондроусова ще играе с Кая Канепи, до момента в който някогашната №2 Анет Контавейт ще се изправи против Алиша Паркс.

Разбира се, българските почитатели ще чакат с максимален интерес мача на Виктория Томова. Българката ще се изправи против международната №128 Альона Болсова в последния кръг от квалификациите, като с този мач ще завърши програмата на корт №12.
Корт №12, начало в 12:00 ч.
Юле Ниймайер – Нурия Паризас Диас
Дилета Керубини – Лиза Пигато
Ошан Доден – Камила Осорио
Виктория Томова – Альона Болсова

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Днес ще забележим и още няколко мача с българско присъединяване. Александър Лазаров ще се изправи против международния №469 Сандро Коп в първи кръг от главната скица на Чалънджър шампионата в Маутхаузен. Мачът е първи в програмата на централния корт и е плануван за 11:00 ч.

Междувременно, Ани Вангелова ще играе с Амелия Валигора (№899) в първи кръг на W15 шампионата в Анталия, до момента в който Йоана Константинова стартира присъединяване си на W15 шампионата във Виерумаки с мач против международната №979 Анна Озерова.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР