Днес ще се изиграят нови два мача от 32-ия кръг

...
Днес ще се изиграят нови два мача от 32-ия кръг
Коментари Харесай

Победа в Пловдив оставя Левски в битката за третото място

Днес ще се изиграят нови два мача от 32-ия кръг на Първа лига. От 17:45 часа е дуелът сред Септември София и Пирин Благоевград, които се борят за оцеляване. В 20:00 пък би трябвало да стартира борбата от първата шестица Локомотив Пловдив - Левски.


При последното посещение на Левски на Лаута се получи много равносилен двубой, в който с не малко шанс домакините съумяха да завоюват. Сега хората на Елин Топузаков ще се опитат да поправят своите грешки, с цел да приближат още ЦСКА 1948 в борбата за топ 3. Локо Пд по-скоро играе за здраве и не всеки път наподобява изключително боеспособен, което от време на време се дължи и на много огромния брой контузени.

Двубоят е и спор за четвъртото място, за което на пръв взор се борят три тима, събрани в седем точки - ЦСКА 1948 (61 т.), Левски (55) и Черно море (54).

В първия кръг от шампионската група и Локомотив и Левски не съумяха да завоюват. „ Смърфовете “ гостуваха в Разград, където тотално бяха надиграни от първенеца на страната при 26 към 1 удара в посока на двете порти. Единственото попадение в мача бе дело на Тодор Неделев в 43 минута. Левски пък пропиля страхотна опция да съкрати дистанцията до ЦСКА 1948. Срещата сред двата отбора се разви равностойно и закономерно приключи 2:2, откакто двата отбора си размениха водачеството в резултата в хода на дуела.

Пирин има късмет да се отдалечи от последните два тима в таблицата. Към момента „ орлетата “ имат задатък от девет точки пред последния Спартак, а при триумф в София ще отворят и осем точки преднина пред Септември. В хода на постоянния сезон двата отбора си размениха по една победа като посетител, като тази за Пирин бе преди две седмици.

Пълна стратегия за втория кръг на плейофите в Първа лига:

Петък

7-о – 10-о място

Славия – Арда 0:0

Ботев Пловдив - Локомотив София 0:2

Събота

1-о – 6-о място

Черно море - ФК ЦСКА 1948 1:1

Лудогорец - ЦСКА 2:2

Неделя

11-о - 16-о място

17:45 ч, Септември София - Пирин Благоевград

1-о – 6-о място

20:00 ч, Локомотив Пловдив - Левски

Понеделник

11-о - 16-о място

18:00 ч, Спартак Варна - Хебър

20:15 ч, Ботев Враца - Берое. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР