Днес ще се изиграе отложеният мач от осмия кръг на

...
Днес ще се изиграе отложеният мач от осмия кръг на
Коментари Харесай

Лудогорец гостува на ЦСКА 1948 с амбиции за 11-а поредна победа

Днес ще се изиграе отсроченият мач от осмия кръг на Първа лига сред ЦСКА 1948 и Лудогорец. Двубоят на стадион „ Витоша “ е с начален час 18:45 часа.

Двата отбора са в радикално разнообразни позиции преди мача си в Бистрица. Шампионите са водачи в таблицата с 66 точки, на шест пред втория ЦСКА и с дуел по-малко от „ армейците “. Възпитаниците на Георги Дерменджиев нямат неверна стъпка от началото на пролетта, като са в поредност от 10 поредни триумфа в елита – серия, включваща и разгромната победа над Левски с 5:1 в Разград предходната седмица.

От своя страна ЦСКА 1948 е в битката за място в челната шестица, като е седми с 39 точки, на една от Крумовград и с мач по-малко в съпоставяне със противника. „ Червените “ обаче са в доста неприятно положение, като не престават да търсят първи триумф през пролетния полусезон – съставът направи четири равенства и четири загуби. Нулевото тъждество с Ботев (Пловдив) на „ Колежа “ предишния кръг бе и формален дебют за новия старши треньор Валентин Илиев, който размени освободения Николай Панайотов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР